Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tragédie v Přerově: Dělník se zřítil z 8. patra!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: HZS Praha)
Autor: VaB - 
22. září 2020
09:23

K tragické události došlo v Jasínkově ulici v Přerově. Z lešení se tam zřítil dělník a navzdory resuscitaci ze strany svědků a záchranářů těžkým zraněním podlehl.

K tragické události došlo v pondělí po poledni. Starší dělník cizí národnosti spadl z 8. patra na nerovný povrch u domu. Na místo záchranná služba vyslala rychlou záchrannou pomoc a také leteckou záchrannou službu. 

„Do příletu vrtulníku byla na místě poskytována telefonicky asistovaná neodkladná resuscitace. Záchranáři na místě navázali na laickou první pomoc - pacienta převedli na umělou plicní ventilaci, poskytovali nepřímou srdeční masáž pomocí přístroje LUCAS,“ popsala mluvčí záchranářů Lucie Urbanová. 

Záchranáři u muže provedli i drobný oboustranný řez hrudníku, to vedlo k odstranění nadbytečného vzduchu a tekutin. Také muži aplikovali léky na podporu oběhu. 

Ani přes rychlou a profesionální pomoc ale zdravotníci muži, který utrpěl těžká poranění, nedokázali pomoci a lékař na místě konstatoval smrt. Okolnosti nehody jsou v šetření policie. 

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání