Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Chlapec (2) bojuje o život: Dva vlčáci mu roztrhali genitálie a anální otvor!

Autor: shp - 
22. září 2020
19:56

Chlapeček Jegor z malého ukrajinského maloměsta Selydove slavil své teprve druhé narozeniny, když došlo k děsivému neštěstí. Zatímco jeho rodiče slavili v domě, on si hrál venku, kde ho napadli dva vlčáci – hlídací psi. Roztrhali mu genitálie, anální otvor a stehenní tepnu.

Daily Mail uvedl, že se chlapec nepozorovaně vyplížil ven z oslavy, zatímco jeho rodiče seděli u stolu a popíjeli s hosty. Dva hlídací psi – němečtí ovčáci hocha zahlídli a podařilo se jim dostat ze svého výběhu. Na chlapce zaútočili s neuvěřitelnou zuřivostí. Jakoby šlo o divoká zvířata.

Dítě leželo v tratolišti krve

Když si rodiče všimnuli, že je dítě pryč, vydali se ho hledat. Našli ho ležet na dvorku zmrzačené v tratolišti krve. Vlčáci ho ještě stále trhali na kusy. „Chlapec byl nalezen v bezvědomí, jak leží v kaluži krve. Psi ho stále trhali,“ uvedla charitativní dobrovolnice Aleksandra Timošenková.

Zranění, která dítě utrpělo, jsou devastující. Vlčáci mu roztrhali penis, varlata, anální otvor a k tomu ještě rozkousali stehenní tepnu. Je proto zázrakem, že chlapec ještě žije. Podle všeho se psi dostali ze svého výběhu proto, že ho otec Jegora špatně zavřel, což si bude vyčítat do konce života.

Operovali ho 5 hodin

Vzhledem k chlapcovým zraněním byl chlapec transportován do dětské nemocnice v Dnipru vojenskou helikoptérou. Lékaři o jeho život bojovali celých pět hodin během extrémně náročné operace. Museli mu obnovit krevní řečiště, sešít močový měchýř a několik střev.

Odstranili také odumřelou tkáň, kterou psi rozžvýkali. Nyní se doktoři snaží, aby Jegorovi zachránili levou nohu. Hrozí mu totiž riziko amputace. Ředitelka nemocnice Natalia Demnjeva prohlásila: „Chlapec utrpěl extrémně vážná a ošklivá zranění.“ Lékaři uvedli, že je Jegor v kritickém stavu.

Šance chlapce na přežití jsou nejasné

Nechtějí ale spekulovat, jaké jsou jeho šance na přežití. „Chlapcovi rodiče jsou vyslýcháni. Na místě činu jsou prováděni forenzní práce,“ uvedla policejní mluvčí Aleksandra Gavrilková. Rodičům hrozí, že budou obviněni ze zanedbání péče. Pokud by byli z činu odsouzeni, hrozí jim až tříleté vězení.

donut cz ( 13. října 2020 19:10 )

Řekl bych že máš docela pravdu

donut cz ( 13. října 2020 19:09 )

No vlčaci jsou fakt jako hodně ostrý ale jako nečekal jsem že tolik
Jako rodič bych jak idiot nepil vevnitř a hlídal bych své dítě
A hlavně pejsky mám rád ale za tohle bych ty vlčáci fakt nakopal >

Xeen ( 24. září 2020 09:13 )

Proč to není v sekci "tlapky Blesku"?

panchovilla ( 24. září 2020 07:56 )

A pes je prý nejlepší přítel člověka...pes je dobrej jenom na talíři

villon ( 23. září 2020 21:12 )

Vlčáci jsou ostrý hoši o tom žádná. Ty natrhnou pr_del i fikanějším borcúm.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání