Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Extrémní hazard s dětským životem v Kácově: Malý chlapec jel na přívěsu na pytlích brambor

Autor: shp - 
22. září 2020
20:25

To snad není možné! Dvanáctiletá Nikola Strasserová natočila při jízdě autem s maminkou v Kácově malého chlapce, jak jede na přívěsu na pytlích brambor. Neměl žádné jištění a byl ve velkém nebezpečí. Kdyby spadl, mohl snadno zemřít.

O nepochopitelném hazardu s dětským životem informovala televize Prima. Na co mysleli rodiče chlapce, když chlapečka nechali jet na přívěsu, se normální člověk jen těžko dovtípí.

Lekla jsem se, jak tohle může nějaký rodič udělat dítěti. Bylo mu tak maximálně 6 let,“ uvedla autorka videa Nikola Strasserová. Ve stejném šoku byla i její maminka, která nevěřila vlastním očím. Onen řidič s vozíkem a nezajištěným dítětem před nimi jel dlouhou dobu v serpentinách z Kácova.

Nejel pomalu, ani nějak opatrně. Chlapec podle svědkyň celou dobu mával a ukazoval, jednou rukou se přidržoval popruhu, který na vozíku měl udržet pytle s bramborami.

Chlapec zmizel z dohledu

Jaký osud chlapce nakonec potkal, je nejasné. Rodině Strasserových totiž vůz táhnoucí přívěs zmizel z dohledu. Snad se chudáčkovi malému nic nestalo. Že mu jde o život, si ve svém věku určitě neuvědomil.

Velice dobře si to ale uvědomuje dopravní expert Igor Sirota, který celou věc odsoudil. „Riskuje zdraví toho dítěte. Když si představíte, že ten vůz bude muset zastavit, zabrzdit, že se bude muset vyhnout, že se tomu vozíku něco stane,“ řekl TV Prima.

O nebezpečí promluvila i mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová. „V tomto případě se můžeme domnívat, že by mohlo dojít od lehkých odřenin a pohmožděnin až po velmi vážné úrazy s trvalými následky, které by mohly skončit dokonce i smrtí."

jeny.lopez ( 22. září 2020 22:33 )

Přesně, kráva to byla, měla hned volat ,158 nahlásit polohu a značku , ale proč? Teď je slavná, protože byla tupá😠👍😠😠

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání