Ve stínu nejzbožňovanějšího českého hokejisty Jaromíra Jágra (48) byla Veronika Kopřivová jen další pohlednou ženou, jejímž největším veřejným úspěchem byl právě onen vztah. Modelka však vzala příležitost za pačesy, využila své nabyté popularity a začala naplno podnikat v módním průmyslu. A to tak, že dnes má dokonce vlastní značku.

VIDEO: Jágr byl skrblík? Veronika Kopřivová tvrdí: Drahé hodinky i šperky mám za své! 

Video
Video se připravuje ...

Jágr byl skrblík? Veronika Kopřivová tvrdí: Drahé hodinky i šperky mám za své! Markéta Reinischová

A letitá dřina a odříkání, o kterém Veronika pravidelně informuje své příznivce na instagramu, se vyplatila. Kopřivová si pořizuje vlastní nemovitost. „Když několik let vyděláváš a šetříš na něco, co má smysl a pak přijde ten den, kdy si můžeš pyšně říct kupuji si VLASTNÍ BYT ze SVÝCH VYDĚLANÝCH peněz. Jsem dojatá, moji milí sledující. Pro někoho to nic není, pro mě to moc znamená a já s Vámi tuhle moji radost chci sdílet,“ chlubí se mladá podnikatelka jedním ze svých životních mezníků.

A že dělá správně, si myslí i díky číslu bytu, který si pořídila. „Víte, jak mě celej život doprovází dvojky? Chápete, že ten byt má číslo 2.2?! To je snad osud!“ rozplývá se Kopřivová nad numerologií. A fanoušky prý do nové životní etapy také zapojí. „Brzy budu zařizovat, tak se těšte! Budete radit!“ píše nadšená Veronika, která dosud bydlela a zatím bydlí v Praze v podnájmu se svým přítelem, modelem Miroslavem Dubovickým (28), s nímž v létě dokonce prodělala koronavirus.

VIDEO: Chyceno v síti –⁠ Veronika Kopřivová: Nabídky k sexu na Instagramu!

Video
Video se připravuje ...

Chyceno v síti - Veronika Kopřivová: Nabídky k sexu na Instagramu! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
54 fotografií