Iva Kubelková je po čtyřicítce ještě víc odvážná než v mládí, kdy se modelingu věnovala naplno. Moc dobře si totiž uvědomuje, že čím víc ukáže ze svého těla, tím víc ji bude sledovat lidí. A dnes počet sledujících na sociální síti prostě hýbe světem.

„Takhle, plavkovou sezónu jsem ukončila, ale spodní prádlo snad nosíme celý rok, ne? Takže vítám podzimní, zimní a jarní followers. Jinak, dobré ráno všem. Moje tipy na pohodlné a funkční spodní prádlo najdete ve stories,“ napsala na sociální síť a samozřejmě vytáhla fotku, na které je ve spodním prádle. 

VIDEO: Iva Kubelková: Musím nosit brýle, s věkem mi naskakují dioptrie

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková: Musím nosit brýle, s věkem mi naskakují dioptrie Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Černá krajková podprsenka, saténový župánek a zasněný pohled do dáli, to je to, co fanoušci chtějí! „Wow moc a moc Vám to sluší. Překrásná žena, překrásné křivky,“ mlaskají blahem její obdivovatelé. 

Kubelková už dávno pochopila, jak se na lopatě sedí a že stejně jako její kolegyně může i ona na sociální síti vydělávat statisíce.

VIDEO: Kubelková v slzách: Zemřela Lucie (†41), obětavá koňačka z Jak se staví sen. Oplakává ji dcera a manžel

Video
Video se připravuje ...

Kubelková v slzách: Zemřela Lucie (†41), obětavá koňačka z Jak se staví sen. Oplakává ji dcera a manžel Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
60 fotografií