Přestože na instagramu působí maličká Rumia jako naprosto bezproblémové dítko, které buď jenom spinká, nebo se směje, není podle všeho všechno zlato, co se třpytí. Prvorozená dcerka zpěvačky Moniky Bagárové a MMA bojovníka Makhmuda „Macha“ Muradova (30), co vypadá jako učiněný andílek, umí svým rodičům také pořádně zatopit. I ona dokáže proplakat celou noc… „Myslíte, že se ještě někdy vyspím?“ zoufá si půvabná Monika, která prakticky až do porodu seděla v porotcovském křesle v show Česko Slovenská SuperStar.

K této pěvecké soutěži má Monika totiž velice blízko – objevila se v ní před jedenácti lety, tedy v roce 2009, a podařilo se jí probojovat až do finále. Tehdy skončila na krásném pátém místě a dala se na sólovou dráhu. Úspěšně rozjetou kariéru však kvůli dítěti odsunula na vedlejší kolej a plně si teď užívá slasti, ale i strasti mateřství.

„Ruminka dnes celé dopoledne a odpoledne dospávala noc,“ posteskla si na instagramu Bagárová a doplnila svá slova fotkou, na níž podle všeho kruhy pod očima zakrývá slunečními brýlemi. „Škoda, že já v tu dobu nedospávám s ní... Znáte to, povinnosti doma, nebo prostě už vás ta únava přejde…“ vypočítávala.

VIDEO: Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu?

Video
Video se připravuje ...

Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu? FTV Prima, Prima Cool

Ostatní ženy, které Moniku na internetu sledují, ji sice ujišťovaly, že se to časem zlepší, vzápětí ale poněkud depresivně dodávaly, že k tomu dojde ale až tak za dva, tři roky. To muselo mladou rodičku jistě velice potěšit! Tím spíše, že vzhledem k tomu, že je Moničin partner vyhledávaným zápasníkem (v současnosti se například připravuje v Polsku na svůj další zápas v prestižní soutěži UFC), je na péči o miminko sama... A tak jí musí v domácnosti prozatím vypomáhat její maminka, tatínek a mladší sestra Natálka.

Pohledná zpěvačka, která se proslavila například hity Viva La Vida, Like nebo Zůstaň se mnou, to ale svému partnerovi nijak nevyčítá. „Dávám mu obrovský prostor na přípravu a chci, aby byl i on spokojený se svou prací,“ popsala Blesku. Druhou babičku k dispozici nemá – její „tchyně“, podle níž byla Rumia pojmenovaná, totiž bydlí v uzbecké Buchaře a se svým vnoučkem (a vlastně ani s Monikou) se ještě dosud osobně neviděla. A vzhledem ke koronavirové situaci se to asi ani hned tak nezmění…

VIDEO: Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
79 fotografií