Danu Morávkovou příroda obdařila vnady, které se nebojí někdy více odhalit v hlubokých výstřizích. Dobře dělá, vždyť je to žena a její dekolt je i rok před padesátkou k nakousnutí. Natož před lety, kdy dostala od jakési podrážděné důchodkyně z Brna hanlivý dopis.

„Vážená paní Morávková, vždy jsem vás měla moc ráda. Ráda jsem se dívala na vaše pohádky. Ale od té doby, co moderujete s panem Zdeňkem Mahdalem pořad Prima jízda, všimla jsem si, že jste začala nosit moc velké výstřihy a vyzývavé halenky. Že vám není hanba, hanbářko!!! Jste vdaná žena a pan Mahdal je ženatý muž. Chudák jeho paní! Styďte se! Prosím o vaše vyjádření a uvedení do pořádku! Za všechny ženy z Brna. Božena Š., důchodkyně,“ stojí v dopise, který herečka našla v soukromém archivu a zveřejnila ho na sociální síti. 

VIDEO: Uplakaná Morávková po zhlédnutí Karla: Bez kapesníku to nejde

Video
Video se připravuje ...

Uplakaná Morávková po shlédnutí Karla: Bez kapesníku to nejde Markéta Reinischová, Lukáš Červený

„Nad dopisy diváků. Nalezeno v šuplíku při první vlně. Co mne čeká při té druhé? Uf! Hanbářka,“ okomentovala staré psaní Dana. Ale místo ní se odpovědi chopil její manžel Petr Malásek

„Vážená paní Boženo, máte naprostou pravdu, ve všem s Vámi souhlasím! Problém je, že moje žena Dana Morávková má od přírody nadělená tak velká prsa, že má velký výstřih, i když si vezme rolák. S přátelským pozdravem, televizi zdar. Petr Malásek, manžel," setřel důchodkyni s vtipem Malásek.

VIDEO: Dana Morávková prozradila, co s manželem i po 23 letech vztahu nejraději dělají!

Video
Video se připravuje ...

Dana Morávková prozradila, co s manželem i po 23 letech vztahu, nejraději dělají! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
45 fotografií