Česká Miss Earth 2016 Kristýna Kubíčková před nějakým časem podstoupila plastickou operaci – nechala si zvětšit poprsí. K zákroku se rozhodla kvůli tomu, že krátce předtím zhubla dvanáct kilogramů, které nabrala během svého randění se zpěvákem Vojtěchem Drahokoupilem (25). S muzikálovým fešákem a idolem mnoha dívek už sice pár netvoří, váhové výkyvy se ale na jejích ňadrech výrazně podepsaly.

Při venčení mopslíka Baileyho, kterého si blonďatá modelka pořídila ještě v době, kdy tvořila s Vojtou pár, ukázala štíhlou postavu v jednoduchém, sportovním oblečení… a rovněž své přednosti v těsném tílku, když se předklonila k pejskovi.

Někdejší něžná víla s korunkou už tedy nemusí nosit push-upky, a tak hrdě dává své silikonové poprsí na odiv všem čumilům. Podívejte se sami!

VIDEO: Vnadná misska Kristýna Kubíčková: Po rozchodu jí muži bombardují nahými fotkami! 

Video
Video se připravuje ...

Vnadná misska Kristýna Kubíčková: Po rozchodu jí muži bombardují nahými fotkami! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Kromě toho zaujala i svou tváří: přestože měla vždycky plné rty, i podle fotek, co přidává na sociální sítě, to skoro působí, jako kdyby si je nechala „přifouknout“. Rovněž její nosík už není tak baňatý, jak býval… Ostatně sami se podívejte do naší galerie, kde naleznete Kristýniny fotky z dob, kdy se ve světě modelingu teprve začínala rozkoukávat, a zkuste si je porovnat s tím, jak vypadá nyní… Přestože je stále velice hezká a atraktivní, dost se změnila, že?

VIDEO: Rozchod s Drahokoupilem krásná Kubíčková zahání prací! 

Video
Video se připravuje ...

Rozchod s Drahokoupilem krásná Kubíčková zahání prací! Thomas Kruchina, Lukáš Červený, hudba: hudebnibanka.cz

Fotogalerie
69 fotografií