Novým agentem 007 má být známý britský herec a bouřlivák, jenž si v mládí prošel drogovou i alkoholovou závislostí a nejednou se potýkal se zákonem: Tom Hardy (43). Ačkoli to ještě nebylo oficiálně potvrzeno, podle magazínu The Vulcan Reporter je už jasno. Charismatický herec, jenž zazářil například coby záporák Bane v komiksovém snímku Temný rytíř povstal, zahrál si hlavní roli ve filmu Venom či v remake Šíleného Maxe,  byl do této role obsazen po konkurzu, jenž probíhal v červnu letošního roku.

Producenti své rozhodnutí měli oznámit společně s premiérou nového filmu, kvůli koronaviru se však premiéra novinky odsouvá (v českých kinech by měla být tahle bondovka k vidění od 25. listopadu), a nástupce Daniela Craiga, jenž roli agenta 007 ztvárňoval několik posledních let, má být ohlášen až během příštího roku. Jeho jméno není pro fanoušky filmového světa žádnou novinkou, před několika lety mu svou podporu vyjádřil i – rovněž představitel Bonda z let 1994 až 2005 – herec Pierce Brosnan (67).

VIDEO: Venom trailer: Temnota pohltí Toma Hardyho v novém filmu z dílny Marvelu

Video
Video se připravuje ...

Venom: Temnota pohltí Toma Hardyho v novém filmu z dílny Marvelu. Falcon

Ten se nechal slyšet, že Bond v podání Craiga je velice realistický a uvěřitelný. „Stěžoval si ale na tuhle roli, protože mu dávala hodně fyzicky zabrat. Ale po dalším filmu si myslím, že bude Tom Hardy dobrou volbou na Bonda,“ tvrdil už v roce 2018. „Potřebujete na to totiž herce, který s tou rolí dokáže trochu zakroutit,“ dodal představitel jednoho z nejelegantnějších agentů s povolením zabíjet, co si své Martini dává vždy jen protřepané a nemíchané.

O tom, kdo převezme roli Jamese Bonda po Craigovi, se spekuluje již několik posledních let. Bookmakeři tipují například Roberta Pattinsona (34), jenž se proslavil coby na slunci se třpytící upír Edward ze Stmívání, či Richarda Maddena (34), co se do povědomí diváků dostal coby Rob Stark z veleúspěšného seriálu Hra o trůny. U obou herců však byl podle všeho problém věk – na agenta sloužícího v britské tajné službě MI6 jsou prý příliš mladí. Zda se Hardy ukáže jako dobrá volba, to ukáže až čas...

VIDEO: Capone trailer: Tom Hardy se představuje jako slavný ganster

Video
Video se připravuje ...

Capone trailer: Tom Hardy se představuje jako slavný ganster BRON Studios

Fotogalerie
52 fotografií