Podobně jako většina umělců si musela Heidi letos dopřát jakousi koronavirovou pauzu, kdy nemohla vystupovat. Rozhodně ale nezahálela a vrhla se na úklid celého domu. „Vymalovala jsem, několikrát si přerovnala skříně a ve volných chvílích dělám náramky, možná je budu prodávat. Nebo dávat k novému albu,“ smála se pro Aha! Janků, ačkoliv jiní by v její situaci spíše naříkali.

„Finančně to zatím zvládám. Něco nasysleno mám, ale ne, že bych mohla vydržet do konce roku bez práce... Zatím se ale nehroutím,“ tvrdí, i když přiznává, že zrušené koncerty jí v rozpočtu udělaly nepořádek. „Do konce září máme pár vystoupení. Nasmlouvány máme i vánoční trhy, ale nikdo neví, jak to bude,“ doplnila a vtipkovala, že alespoň neutrácí za oblečení, když je jen doma. Tam si prý vystačí s tepláky a dvěma tričky.

VIDEO: Heidi Janků: Nový muž? Není materiál...

Video
Video se připravuje ...

Heidi Janků: Nový muž? Není materiál... Aleš Brunclík

Zatím to nevadí, protože vilku kousek za Prahou sdílí jen s kníračem Edou. Doposud byla poměrně spokojená, jenže to se teď změnilo. Jelikož kvůli covidu-19 trávila většinu času doma, přestalo ji to bavit. „Novému muži jsem otevřená, přece jen od Ivošovy smrti jsou to tři roky,“ netají se zpěvačka, která proslula písní ‚Když se načančám‘.

Ráda by se tedy s někým seznámila, ale na stěhování to zatím nevidí. „Nevím, jestli bych si ho chtěla pustit přímo do domu. Dlouhou dobu jsem žila s Ivošem a nastěhovat si tam někoho jiného, na to čas ještě nenastal. A možná nenastane nikdy…“ povzdechla si. Přece jen krásných 35 let s muzikantem Pavlíkem nejde jen tak vymazat z hlavy a srdce.

VIDEO: Ovdovělá Heidi Janků: Dům po manželovi nikdy neprodám! 

Video
Video se připravuje ...

Ovdovělá Heidi Janků: Dům po manželovi nikdy neprodám! Kateřina Štichová, Jan Jedlička

Fotogalerie
53 fotografií