Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kdo je největší náfuka zvěrokruhu? Nejvíc namyšlení jsou tihle! 

/
  • (iStock)
    25. září 2020 ● 06:00

    Sebevědomí je úžasná vlastnost, když ho máme přiměřeně. Někteří z nás ho mají ale až moc a chovají se doslova nafoukaně. Někteří lidí mají zdravou sebedůvěru a nikomu to nevadí, jiným se daří a působí jako pávi, na které nikdo nemá. Kterých pět znamení zvěrokruhu je nejnafoukanějších?

    Následující znamení jsou jedinečná, ale mají jednu společnou věc – někdy jsou až moc sebejistá, sebestředná a nafoukaná. Je samozřejmě fajn věřit sám sobě a svým schopnostem, ale nic se nemá přehánět.  

  • 1.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: BPŽ/Instagram

    Beran je velmi sebevědomé znamení a vždycky má tah na branku. Vyniká zvláště v tom, že spoustu věcí sám iniciuje. Potřebujete někoho, kdo zvýší morálku vašemu týmu? Nehledejte nikoho jiného než Berana. Berani vědí, jak dát dohromady dav a nápady jen hýří. Mají taky horkou hlavu, a někdy nevědí, jak věci uskutečnit. Je vždycky fajn, když je máte na své straně, zvláště když potřebujete inspiraci. Pozor ale, můžou být dost nafoukaní, právě protože dokážou každého inspirovat a vědí to o sobě. Jejich nafoukanost a zkrotit ego by mohla například Panna.

     

  • 2.

    Býk

    Býk
    Býk
    Autor: BPŽ/Instagram

    Býk je znamení, které dokáže s chladnou hlavou vyhodnotit každou situaci, a i když sedí v zadní části na večírku, jeho energie plyne tam, kam má. Ví, kdy co udělat a jak to udělat správně. Je to ale taky kvalita, díky níž je Býk poněkud nafoukaný. Ví totiž, že si vždy zachová chladnou hlavu, a chce, abyste to o nich věděli. Vychutnávají si pozornost, kdy je někdo chválí, ale ve chvíli, kdy to neuděláte, navždy vás vyřadí z jejich fan klubu. Býkům pomůže nafrněnost zvládat Ryba, která je moudrá a umí si poradit s emocemi.

  • 3.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: BPŽ/Instagram

    Stejně jako Beran je i Lev ohnivé znamení, které má tendenci létat trochu moc blízko směrem ke Slunci. Lvi neustále vyžadují, aby byli středem pozornosti, a mají tendenci ze sebe vyzařovat nafoukané či přehnaně sebevědomé vibrace. Nikdy nejsou ve stínu a máte-li mezi známými hodně sebevědomé osoby, budou to Lvi. Mají hlubokou touhu vypadat dobře navenek, mít se dobře, ovšem uvnitř bývají tajně nejistí a jejich pokus působit jistě, vede k dojmu, že jsou nafoukaní. Zkuste se podívat na své přátele Lvy, možná s něčím bojují, ale i kdyby ano, jsou příliš hrdí na to, aby vám to řekli. Jim budou vyhovovat Váhy, vzdušné a chladnější, které melancholického Lva zklidní a potlačí jeho touhu po pozornosti.

     

  • 4.

    Rak

    Rak
    Rak
    Autor: BPŽ/Instagram

    Ačkoli jsou Raci rodinné typy, které rádi o druhé pečují, často se zapomíná, že jsou taky nejtalentovanější umělci a intuitivní myslitelé všude, kam přijdou. Rádi se čtou poezii, chodí do barů s živou hudbou, místo tleskání luskají prsty a při objednávání další vodky vám budou číst z ruky. Zatímco někteří Raci umí nasměrovat svou citlivou povahu na konstruktivní koníčky, jako je čtení tarotu nebo psaní horoskopů, jiné kňučí a naříkají, pokud jejich okolí neprožívá emoce tak hluboce jako oni. Není nic horšího než někdo, kdo je nafoukaný na to, že je až příliš „hluboce emotivní“. Raci potřebují každou neustále připomínku reality, a v tom jim pomůže Kozoroh.

     

     

  • 5.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: BPŽ/Instagram

    Vodnáři rádi vypadají tajemně a moudře, a i když nejsou vodní znamení jako Rak, mají i oni stejné intuitivní schopnosti. Vodnáři vnímají svět tak trochu jinak. Jsou v pohodě a bez oba jdou stanovat do lesa, aniž by potřebovali názory druhých. Tahle jejich zdrženlivost je ale to, co je někdy dostává do potíží a může způsobit, že vypadají nafoukaně. Jsou natolik vnímáni jako odlišní a jedineční, že zapomínají, že je důležité mít po svém boku také přátele. I když touží být introvertním samotářem, je pro ně vhodné mít vedle sebe ohnivé znamení jako například Střelec, aby byl jejich život více vzrušující.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz