Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vyděšení pracovníci našli v kanalizaci krysu velikosti auta! Uplavala při záplavách

Autor: jžk - 
27. září 2020
17:22

Čisticí jednotky v Mexico City zažily 18. září hororový zážitek, když při bagrování kanálů objevily něco, co vypadalo jako utopená krysa. Hlodavec velikosti auta byl podle místních zpráv součástí 22 tun odpadu, který pracovníci odstranili z městských odvodňovacích tunelů po záplavách.

Během nechutné práce narazili údajně pracovníci čisticích služeb na něco, co vypadalo jako obrovská shrbená krysa. Jak uvedl deník Daily Star, měla dokonce realistickou srst! Náhodným kolemjdoucím přišla natolik realistická, že by strachy utekli, vidět ji na ulici, jak uvedli pro Border Report.

Jak se ukázalo, krysa dříve sloužila jako halloweenská rekvizita, kterou do kanalizace zanesly přívalové deště. Výzdoba tak zůstala zaseklá v labyrintové síti kanalizačních tunelů, kde roky čekala, až ji někdo najde. Podle všeho patří jisté Evelin Lópezové, která uvedla, že jí hlodavec ze skladu zmizel před lety a nikdo jí ho nedokázal najít.

Obří krysa je nyní již v rukou své majitelky, která ale neví, co s ní. Podle některých „odborníků“ na sociálních sítích by bestii měla recyklovat a využít na letošní halloweenské slavnosti za předpokladu, že ji předtím pečlivě vyčistí.

Krysa však není jedinou kuriozitou, která se v tunelech nachází. V loňském roce našli v londýnské kanalizaci tukovou hroudu velikosti autobusu, v roce 2010 zase ožila newyorská legenda poté, co z kanálu v Queensu vylezl aligátor.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi