První výhru jsem znásobila 1000x

Ještě větší radost z výhry pak budou mít její dospělé dcery, mezi které chce valnou část peněz rozdělit. „Mám čtyři, tak je spravedlivě mezi ně rozdělím. Co s tím udělají, co si za to pořídí, to už je jejich věc,“ prozradila výherkyně.

Sama pro sebe si žena v domácnosti možná koupí jen něco malého pro radost. „Teď mě napadá, že možná řetízek na krk. Ten jsem vždycky ráda nosila, ale nějak jsem ho ztratila. Ráda bych si pořídila nový. A možná něco malého do domácnosti,“ řekla.

Mám i slevu

Milá žena ze severního cípu Slezska prozradila, že v Blesku čte všechno. „Zajímá mě i sport. Jen politiku často jen rychle projdu, abych byla v obraze a nemusela se rozčilovat,“ popsala a prozradila, že její dvě výhry v Trháku nebyly jediné.

„Ještě dvakrát se mi poštěstilo strhnout kupon se slevou na nákup zboží na Mall.cz. Jinak jsem za celý život vyhrála tak maximálně čtvrté pořadí ve Sportce. V DENNÍ HŘE Trháku je to tedy moje první velká výhra,“ vyprávěla, a vtom si vzpomněla: „Vždyť je to ještě lepší. Trhla jsem si i měsíční předplatné na Blesk.cz PREMIUM.“

Video
Video se připravuje ...

Anna Romsy vyhrála v Trháku 50 000 Tonda Tran