Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tatínek v přestřelce kryl děti vlastním tělem: Schytal kulku a přišel o práci!

Autor: chal - 
27. září 2020
21:20

Láska rodiče k dítěti je jedno z nejsilnějších pout. Prokázal to táta tří malých dětí (2, 5 a 6) Anthony Jefferson z amerického New Yorku, který byl s potomky v autosalonu, když tam náhle vypukla přestřelka. Tatínek děti bránil vlastním tělem a schytal jednu ze střel. Místo zasloužených poct si ale vysloužil vyhazov z práce!

Anthony seděl na gauči v showroomu autosalonu v newyorském Bronxu, povídal si se svými třemi dětmi a rozhodně nečekal, že ho jen pár sekund dělí od hrdinského skutku. Do prodejny se ale náhle přiřítil maskovaný muž, který začal střílet z pistole. Anthony zareagoval rychle, strhl své děti na zem, skočil na ně a přikryl je vlastním tělem.

Dobře udělal, bůhví, jak by situace dopadla, kdyby Anthony otálel. Jedna z kulek totiž zabloudila směrem ke gauči a Anthonyho trefila! Dětem se díky tatínkovi nic nestalo. Hrdina ale utrpěl vážné zranění. „Anthony nemůže chodit, kulka ho zasáhla do pravého stehna,“ uvedla pro server TMZ.com jeho manželka Danica Jeffersonová.

Ranou v noze ovšem Anthonyho problémy teprve začaly. Jelikož po úrazu nebyl schopen pohybu, přišel o obě práce, které vykonával, aby uživil rodinu. Jednak dělal pracovníka v údržbě, jednak dělníka na stavbě.

Anthony úraz prodělal v pondělí 21. září. Po hospitalizaci v nemocnici už byl propuštěn domů, podle manželky mu ale střela v noze zůstala, a tak ho v blízké budoucnosti čeká operace. Rodina doufá, že výdaje spojené s událostí pomůže pokrýt sbírka na serveru GoFundMe.com.

Video zachytilo děsivé chvíle a není vhodné pro slabší povahy.

Danica pro TMZ.com popsala, že celá událost byla pro její tři děti velmi traumatizující. Od té doby se prý bojí chodit ven a v noci se probouzí s brekem. Rodiče doufají, že se děti podaří dostat co nejdřív k dětskému psychologovi.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání