Okatá herečka Emma Stoneová, která vloni v prosinci oznámila zásnuby s komikem a scenáristou Davem McCarym (35), se chystala jít k oltáři v březnu letošního roku. Kvůli koronavirové pandemii, která v současné době zuří snad po celém světě, však její plány vzaly za své a svatba byla odložena na neurčito. Z veselky však nesešlo – a podle magazínu Page Six se už držitelka Oscara za výkon ve filmu La La Land již dávno vdala za svého partnera, s nímž je oficiálně spojována od listopadu 2017.

Stoneová, co zazářila v roli Gwen Stacyové v jedné z mnoha filmových adaptací komiksového Spider-Mana, konkrétně v Amazing Spider-Manovi, se totiž poslední dobou objevovala na veřejnosti se zlatým prstýnkem na prsteníčku, který vyměnila za snubák s obřím kamenem, a dost podobný kroužek byl viděn i u McCaryho.

Ani jeden ze snoubenců však detaily ze svého soukromí na rozdíl od mnoha jiných zahraničních (i tuzemských) celebrit nesdílí, a ani k těmto spekulacím se dosud nijak nevyjádřili. Emma dokonce nepoužívá žádné sociální sítě, její partner je využívá naprosto minimálně – jeho posledním příspěvkem na instagramu je například uctění památky zesnulých lidí černé pleti v rámci hnutí Black Lives Matter. Z května.

VIDEO: Emma Stone na červeném koberci

Video
Video se připravuje ...

Emma Stone na červeném koberci Youtube.com/BPŽ

Volné oblečení, v němž se Emma, jejíž jméno je ve skutečnosti Emily, nechala za posledních pár týdnů nachytat paparazzi, rovněž nasvědčuje domněnkám, že je v jiném stavu – což by možná vysvětlovalo, proč pár na veselku tolik spěchal a nedošlo na obvyklé „do roka a do dne“. Rovněž si na snímcích pořízených na ulicích Los Angeles často zakrývá bříško kabelkami.

Třeba se tak plod jejich společné lásky stane dalším „koronavirovým miminkem“, tedy dítětem počatým v době pandemie viru covid-19, kdy mnozí přišli ze dne na den o předem nasmlouvané pracovní zakázky a měli spoustu, opravdu spoustu volného času... Kromě mnoha českých hvězd se v poslední době pochlubila radostným očekáváním například zpěvačka Ashley Tisdaleová (35) či herečka Emma Robertsová (29).

VIDEO: Děkovná řeč Emmy Stone na Oscarech 2017

Video
Video se připravuje ...

Děkovná řeč Emmy Stone na Oscarech 2017 Youtube.com/ABCnews/BPŽ

Fotogalerie
42 fotografií