Byli na chatě a dostali chuť na segedínský guláš. Všechny suroviny na omáčku měli, chyběl jen knedlík. Jan Kosniowský (67) z Prahy proto zajel do obchodu. Řeklo by se běžný den, na jeho konci byli ale bohatší o 10 tisícovek. 

Právě takovou částku manželé vyhráli ve středu v DENNÍ HŘE Trháku. „Kromě knedlíku jsem koupil Blesk. Na regálu leželo pár výtisků. Řekl jsem si, že přece nesáhnu hned po tom prvním, tak jsem popadl ten druhý,“ popisuje Jan Kosniowský.

„Dá se říct, že jsme vyhráli díky knedlíku. Kdybychom ho doma měli, nákup by se neplánoval a ten den bychom byli bez Blesku,“ popsala paní Věra, která po odtržení kuponu poslala tak jako obvykle kód do DENNÍ HRY. „A ono to tentokrát vyšlo. Nejprve jsme byli zaskočení, pak ale přišly okamžiky štěstí. Ta výhra je opravdu krásná,“ netajila radost.
Korálová svatba

Manželé chystají oslavu 35 společných let a tak už mají jasno, na co peníze využijí. „Většina půjde na oslavu výročí. Pozveme naše děti s jejich protějšky. Zbytek si přidám na rekonstrukci chrupu,“ vyjmenoval plány pan Jan. Šek na 10 000 Kč převzali manželé na chatě na Příbramsku. 

Video
Video se připravuje ...

Věra Kosniowská s manželem vyhráli 10 000 v Trháku Robert Klejch