Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Herec ubodal a rozčtvrtil trans prostitutku: Policie ho chytla díky prsním implantátům!

Autor: rc - 
26. září 2020
16:20

Patnácti letům ve vězení čelí ruský herec Jurij Janovskij, který se přiznal k vraždě transsexuální prostitutky Tamary, skutečným jménem Džamšuda Chatamžonova, již měl ubodat k smrti a posléze její tělo rozčtvrtit! Ostatky pak hodil do řeky. Ruská policie brutální vraždu vyřešila díky prsním implantátům!

Do řeky Mga v ruském regionu Leningrad si šel v červnu zaplavat sedmnáctiletý mladík, který tam trávil prázdniny. Jenže letní plavání v řece skončilo hrůzným nálezem. Ve vodě uviděl plavat torzo ženy! Okamžitě kontaktoval policii, která zahájila vyšetřování. Ovšem zprvopočátku pátrání uvízlo na mrtvém bodě. Tělo se zdálo být mužské, ale mělo ženská prsa.

Policejní vyšetřovatelé později zjistili, že se jedná o implantáty, a právě díky nim se jim podařilo v případu zdárně postoupit. Implantáty totiž měly sériové číslo, které je přivedlo ke společnosti Allergan, jež sídlí v Dublinu. Podle informací britského deníku Daily Mail se společnost zabývá výrobou botoxu, ovšem také vyrábí produkty pro estetickou medicínu.

Díky tomu se strážcům zákona podařilo identifikovat tělo, které patřilo Džamšudovi Chatamžonovi, který si říkal Tamara. Třiadvacetiletý muž pocházející z Uzbekistánu se živil jako prostitutka.

Chatamžonov se měl naposledy setkat s hercem Jurijem Janovským, po této schůzce ho už nikdo neviděl. Výslech dvaapadesátiletého herce měl skončit v srpnu neštěstím, když herec spadl z pátého patra a zlomil si páteř. Nicméně policii řekl, že s Chatamžonovem se viděl několikrát a nakonec se přiznal i k vraždě. Herci hrozí, že stráví až patnáct let ve vězení.

alzbeta59 ( 26. září 2020 23:22 )

kdyby ho vyslychali v 7-mem patre tak usetrili za vylohy s kriminalem. ...

krtek. ( 26. září 2020 22:12 )

dobré výslechové metody házet podezřelé při výslechu z 5 patra

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání