Krásná modelka se ještě nedávno radovala z toho, že s partnerem čeká prvního potomka. Ona i její přítel, nejslavnější český barber Lukáš Vlačuha alias Laky Royal, se na miminko těšili, jenže osud rozhodl jinak. Natálie bohužel potratila. 

Poté, co to oznámila na sociální síti a zveřejnila fotku, na níž svého mrtvého synka drží v náručí, schytala obří kritiku, ačkoliv odborníci vesměs její krok chválí coby součást vyrovnávání se s krutou ranou osudu.

Nyní se třetí nejkrásnější Češka v soutěži Miss Czech Republic nechala zvěčnit profesionálním fotografem, částečně proto, aby se mu svěřila, jelikož je to její kamarád. Společně tak nafotili poměrně unikátní snímky.

VIDEO: Gottová ruší premiéru filmu Karel. Má covid! A Kačer popsal trápení s nemocnou ženou.

Video
Video se připravuje ...

Gottová ruší premiéru filmu Karel. Má covid! A Kačer popsal trápení s nemocnou ženou. Barbora Horáková, Aleš Brunclík

„Jeli jsme do lesa, kde jsme si sedli, nastavili foťáky a povídali. Řekla jsem mu vše dopodrobna. Vznikly REAL fotky... Žádný photoshop, žádný make-up, neupravené vlasy, ale REÁLNÉ EMOCE,“ napsala na instagram Kočendová k jednomu ze záběrů, na němž si otírá slzy plné bolesti. 

„Bylo to pro oba velmi těžké... Ale takhle se momentálně cítím. Zlomená, tou obrovskou ztrátou jsem přišla o kousek sebe. Ale víte co? Stal se ze mě jiný člověk. Člověk, který si váží VŠEHO! Každé sekundy!“ prozradila mladá kráska, jak ji celý tento zážitek vlastně svým způsobem proměnil a obohatil. Ačkoliv z ní časem jistě bude máma, první miminko, ač nepřežilo, ze svého srdce již nikdy nevymaže.

VIDEO: Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

Video
Video se připravuje ...

Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
75 fotografií