Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krásná manželka slavného fotbalisty si najala nájemného vraha poté, co muž požádal o rozvod

Autor: jžk - 
28. září 2020
06:10

Yagmur Asiková (27) údajně zaplatila téměř 30 milionů korun nájemnému vrahovi, aby se zbavil jejího manžela, turecké fotbalové hvězdy Emreho Asika (46). Ten se s ní chtěl nechat rozvést, když zjistil, že má milence.

Manželka bývalého fotbalisty je obviněna z objednání nájemné vraždy svého manžela. Původně o to požádala svého milence Erdi Sungura, ten ale hrůzný čin provést odmítl.

Později vyšetřovatelům prozradil vše, na čem se nájemný vrah a jeho krásná milenka domluvili. Asiková měla údajně poskytnout i zbraň a nabídla pomoc s odstraněním těla. Fotbalistu si vzala v roce 2012 a má s ním tři děti.

Podle tureckého deníku Hurriyet to byl právě Sungur, kdo kontaktoval nájemného vraha poté, co byl konfrontován s tím, že není schopen zabít svého soka v lásce sám. „Měl jsem s Yagmur poměr. O zdědění majetku uvažovala až po smrti Emreho Asika a požádala mne, abych ho zabil. Odmítl jsem,“ stojí v soudních dokumentech.

„Jednou mi přinesla kus masa, chtěla, abych do něj střelil. Zkusil jsem to, ale přimhouřil jsem u toho oči. Rozkřičela se na mě, že to nemůžu dělat,“ popisuje dál chování Asikové. Dříve, než však mohlo k naplnění vražedného kontraktu dojít, varoval Emreho před tím, co se na něj chystá.

Yagmur se Sungurem jsou nyní na cestě do vazby a čekají na soud za pokus o vraždu. Emre Asik v minulosti zastupoval všechny tři hlavní istanbulské fotbalové kluby – Galatasaray, Fenerbahce a Besiktas – a během své úspěšné kariéry získal pro Turecko 34 pohárů.

frantacizek ( 28. září 2020 12:38 )

katastrofa..

bre-burda ( 28. září 2020 10:09 )

Dozajista neortodoxní řešení mezilidských vztahů. Staré jako lidstvo samo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání