Hvězda První republiky a též primácké Slunečné, kterou právě kvůli těhotenství opustila, má před porodem. Všichni nedočkavci už ale vyzvídají, zda náhodou už miminko není na světě, a tak Veronice nezbývá, než vše stále uvádět na pravou míru. 

„Takže jedna hromadná... JEŠTĚ NIC! Ale děkuju za zprávy. Všechny. I ty s tou otázkou,“ smála se již v polovině září, ale podobně uklidňovat všechny musela také o víkendu. „Nic!!! Ale aspoň mám čas si sem hodit další reklamu,“ vtipkovala na instagramu a místo miminka se zatím pochlubila jen tím, jak tráví svůj čas.

Rozhodně tedy nemá nohy nahoře a nenudí se. „Tohle je jedno z mých oblíbených jídel od mýho muže. Bulharská SARMA, ale z českejch potravin,“ prozradila například Arichteva, že se občas mihne i u plotny, aby udělala radost svému muži.

VIDEO: Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Spolu s ním, režisérem Biserem Arichtevem (43), pak také dál velebí svůj domov. Před pár dny se tak pochlubili krásnou koupelnou. „No a je to! A je přesně taková, jakou jsem si ji přála. Teda, jakou jsem si ji přála po tom, co jsme oba s Bisim museli udělat ňákej kompromis, abychom nevybírali obklady a mísu ještě teď,“ prozradila na sociální síti těhotná herečka, co byla ve Slunečné v roli Denisy nahrazena kolegyní Evou Josefíkovou (30). 

„Přála jsem si sprcháč a přála jsem si mít pračku a sušičku vedle sebe s tím odkládacím místem na prádlo, který tam sice bude prudit s vyžehlením nebo odnešením několik týdnů, ale krásně se na něj bude koukat,“ maluje si nastávající maminka. Ta již dříve odtajnila, že čeká chlapečka, který dostane jméno balkánského původu. Kdy už na to ale asi dojde? 

VIDEO: Poslední scéna a konec. Veronika Arichteva se loučí se Slunečnou

Video
Video se připravuje ...

Poslední scéna a konec. Veronika Arichteva se loučí se Slunečnou FTV Prima

Fotogalerie
56 fotografií