Blonďatá sexbomba po odchodu z hlavní zpravodajské relace uváděla pořad ze světa showbyznysu Showtime a její moderátorský parťák Roman Šebrle (45) tam dostal flek ve sportovní redakci. Ale teď je oba povolali zpátky do zbraně!

S Romanem jsme sehraná dvojice. V Showtime jsem byla sice spokojená, ale stejně se mi stýskalo po společně odmoderovaných relacích. Nabídku na návrat jsem proto přijala s nadšením,“ řekla Blesku Eva, která se s Romanem poprvé představí na CNN Prima News už v pondělí 5. října.

S Evou jsme se za tu dobu oba hodně naučili a posunuli se profesně dopředu, a tak věřím, že divákům nabídneme to, co od nás chtějí – kvalitní zprávy v lidském podání,“ říká za sebe Roman Šebrle.

„Jelikož se zprávy kromě Primy vysílají i na CNN Prima News, bude to pro nás oba určitě výzva. Ale je to něco, do čeho stojí za to jít. Hlavní zpravodajská relace je totiž pro mě v rámci televize něco jako pro sportovce olympiáda,“ svěřila Perkausová, která tomu ale musí něco obětovat.

Když se v květnu rozjel nový zpravodajský kanál CNN Prima News, pro moderátory začala platit mnohem přísnější pravidla odvozená od kodexů běžných v americké CNN. V první řadě se kladl důraz na serióznost a v žádném případě nebyly dovoleny polonahé fotky. A že se jich v případě blonďaté krásky s přírodními pětkami najde požehnaně…

VIDEO: Perkausová si utahuje ze Šebrleho: Připomněla mu jeho ovíněný exces!

Video
Video se připravuje ...

Perkausová si utahuje ze Šebrleho: Připomněla mu jeho ovíněný exces! CNN Prima news

„Na projekt, jakým je CNN Prima News, si přes své zkušenosti zatím opravdu netroufám. Cítím se ještě příliš mladá na to, abych splňovala přísná pravidla a kritéria, která práce na takovém zpravodajském kanálu vyžaduje…,“ vysvětlovala moderátorka na jaře svůj odchod. A na podzim je už vše jinak. „Musíme dodržovat určitá pravidla a hlídat třeba to, aby fotky z dovolené nebyly moc odhalené,“ dodala Perkausová.

Na TV Prima začínala Eva Perkausová v roce 2015 jako moderátorka Top Star magazínu.

Pořad Showtime kvůli zprávám přijde o Evu Perkausovou. TV Prima tak za ni musí rychle najít náhradu, aby se měla s kým střídat Laďka Něrgešová (44). Obrátí se na některou z osvědčených tváří své televize, nebo zaloví v cizích vodách?! Jasno musí být v nejbližších dnech.

VIDEO: Eva Perkausová o Jágrovi: Jak to bylo s jejich "aférkou"?

Video
Video se připravuje ...

Eva Perkausová o Jágrovi: Jak to bylo s jejich "aférkou"? David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
70 fotografií