Bezmála tři měsíce od tragédie, při níž představitelka Santany Lopezové z populárního muzikálového seriálu Glee utonula v jezeře Piru, učinila její sestra Nickayla nečekaný krok a nastěhovala se k jejímu exmanželovi Ryanu Dorseymu (37), aby mu pomohla s výchovou syna. Své „blahosklonné“ rozhodnutí se pokusila obhájit před šokovanými fanoušky Nayi.

Video: Chantal otevřeně o eutanazii sestry. A Hrušínský ostře proti Heřmánkovi

Video
Video se připravuje ...

Chantal otevřeně o eutanazii sestry. A Hrušínský ostře proti Heřmánkovi. Bára Horáková, Lukáš Červený

„V těchto temných časech jsou těmi nejdůležitějšími věcmi v mém životě přátelé a rodina. Být tu pro mého synovce, přestože tu nemůžu být sama pro sebe,“ vzkázala v pondělí skrze instagram. „Neznepokojuje mě, jak to vypadá, protože nikdo nevidí všechny ty trýznivé okamžiky, které prožíváme. Nejdůležitější věcí, kterou jsem se naučila, je projevit soucit, nesoudit ostatní a cenit si každého okamžiku… doufám, že můžete udělat totéž.“

Internetem ovšem kolují paparazzi fotky, na kterých se se sestřiným bývalým manželem drží za ruku. Podle dalších to zase vypadá, že se pár ve skutečnosti netrápí, ale dobře baví. Na posledních zveřejněných pomáhá Nickayla Ryanovi se stěhováním do společného pronajatého domu. Jaký mezi nimi panuje vztah, ví jedině oni, fanoušci zesnulé hvězdy se ale bouří a sestěhování a intimní doteky považují za necitlivé jednání a neúctu k hereččině památce.

VIDEO: Gottová ruší premiéru filmu Karel. Má covid! A Kačer popsal trápení s nemocnou ženou

Video
Video se připravuje ...

Gottová ruší premiéru filmu Karel. Má covid! A Kačer popsal trápení s nemocnou ženou. Barbora Horáková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
70 fotografií