Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dům jako z hororu: Nechutné špinavé pokoje uklízečky proměnily k nepoznání

Autor: jel - 
22. října 2020
09:53

Na facebookových stránkách uklízecí služby My Kind Of Clean, která působí ve Velké Británii, se objevily fotky naprosto šokující proměny domu. Šikovné zaměstnankyně firmy zvládly celý náročný úklid za pouhých padesát hodin.

Osmdesátiletý vdovec prý ve svém domě neuklízel od té doby, co jeho žena zemřela. Místo bylo naprosto zdevastované špínou a nepořádkem. Fotografie pokojů před razatním úklidem ukazují, že se všude povalují věci, podlaha, dveře i stěny jsou pokryty černou špínou a vana je plná nechutné kalné vody.

Na úklidu pracovalo šest zaměstnankyň firmy po dobu 50 hodin, ruku k dílu přiložil také opravář, který pomohl s likvidací odpadu. Po hodinách práce se dům proměnil k nepoznání, pokoje zářily čistotou a nikde nebyla ani jedna skvrna, kterými to tam bylo předtím doslova poseté.

„Dnešek byl jedním z nejlepších dnů, protože jsme někomu pomohli k tomu, aby se mu doma lépe žilo. Založila jsem tuto firmu, abych pomáhala lidem a to vždy zůstane mým hlavním cílem,“ napsala na stránkách My Kind Of Clean zakladatelka firmy Emma-Lea Daltonová.

nika70 ( 23. října 2020 20:26 )

Pánovi uklidili a za chvíli tam zase bude mít svinčík.

soorry ( 23. října 2020 18:29 )

Pořad "Máte doma uklizeno?" byl točen v Americe a v Anglii. Neskutečné nepořádky, každý vynikal něčím jiným. Do bytu s létajícími papoušky přišla Kim a Egie s kapucama. Paní skládala hudbu a seděla na podělaném gauči, to se mi udělalo zle. V kuchyni hromady nádobí a to zaházené špinavým oblečením. Další měl takový binec, že chodil spát do hotelu. To byli inteligentní lidi. U nás jsou taky takoví, bohužel, chybí jim nějaký základ z domu a možná i nějaké IQ.

donaukinder ( 22. října 2020 17:31 )

Při svém povolání chodím k lidem domů. O mé návštěvě vědí minimálně 14 dní dopředu, takže by mohli poklidit... Lidé mají doma neskutečný bordel, k někomu musím do bytu i ve vysokých holinách, protože se odpadky válí všude. O přítomnosti červů se ani nezmiňuji... Mám klientku, která má v domě 10 uschlých vánočních stromečků, vanu špinavou jako na fotkách z Anglie a hrnce plné vajglů. Setkala jsem se i s tím, že na kobercích se válely plesnivé králičí bobky atd.

panda82 ( 22. října 2020 16:28 )

No jednu dobu tady šel pořad z anglie o úklidu, jeden žasnul jak v tom mohli bydlet lidé, uklízely to dvě dámy

verka1 ( 22. října 2020 12:45 )

😮 kdo v tomhle mohl bydlet

Zobrazit celou diskusi