Životní kapitolu o otci, který zemřel během orgasmu, zcela zastínilo Matthewovo zavzpomínání na bolestné dospívání. Tak jako mnoho chlapců v jeho věku, i on se pomalu seznamoval s intimním životem. Na své poprvé ale rozhodně nevzpomíná s úsměvem.

„Přišel jsem o panictví v patnácti, protože mě vydírali. Byl jsem si jistý, že za to půjdu do pekla, protože se jednalo o předmanželský sex,“ píše ve své knize. „Dnes jsem si téměř jistý, tedy doufám, že to není ten případ.“

VIDEO: Tajemství Gotta! Naplánoval posmrtné překvapení. A horší průběh covidu u Grossové.

Video
Video se připravuje ...

Tajemství Gotta! Naplánoval posmrtné překvapení. A horší průběh covidu u Grossové. Blesk

Mnohem děsivější zážitek nastal o tři roky později. Tehdy bylo herci z oceňovaného seriálu Temný případ čerstvých osmnáct, když ho v bezvědomí znásilnili. „Byl jsem zneužit mužem, zatímco jsem byl v bezvědomí v jeho dodávce,“ podělil se s čtenáři.

Nikdy se ale necítil jako oběť. Hrálo v tom prý jeho přesvědčení, že ho svět chce učinit šťastným. „Mám o tom mnoho důkazů,“ dodal tajemně McConaughey. Snad to líp vysvětluje alespoň ve své knize, protože to zní samo o sobě dost podivně.

Do napsání biografie ho dlouho postrkovala manželka Camila Alvesová, se kterou má tři děti. Svěřil se jí totiž se starým deníkem, do nějž si pečlivě zapisoval zážitky a nad jehož obsahem tři dlouhé dekády dumal.

VIDEO: Andresíková umírala nesvéprávná! A Koukalová neztrácí čas, je rozvedená.

Video
Video se připravuje ...

Andresíková umírala nesvéprávná! A Koukalová neztrácí čas, je rozvedená. Blesk

Fotogalerie
45 fotografií