Ani krásku s pronikavýma hnědýma očima, plnými rty a křivkami, které dnes a denně vystavovala v celé jejich odhalené kráse, neminulo početí miminka v době koronavirové pandemie. Zrušené módní přehlídky, focení kampaní i filmování mají patrně svůj podíl na tom, že je nestydatá kráska těhotná!

Těhotenství modelka oznámila poněkud stylověji, než je u známých osobností běžné. Sice, jak už to v dnešní době bývá, tak učinila skrze instagram, jenže nešlo o žádnou běžnou fotku s ultrazvukem či roztomile odhaleným bříškem, ale o záběry z těhotenského focení pro titulní stranu prestižního magazínu Vogue. A slova z titulky už nyní jasně naznačují, že jestli modelka čeká chlapečka, či holčičku, to se fanoušci jen tak nedozví. „Proč nechci odhalit pohlaví mého dítěte?“ zní slova na titulce.

Modelce, která čeká svého prvního potomka s hercem Sebastianem Bear-McClardem (33), to při focení jako vždy velmi slušelo. Tentokrát ale hanbatě neodkrývá veškerá zákoutí jejího těla, jak jsou u ní fanoušci léta zvyklí, ale hlavní roli zde hraje bříško nastávající maminky, jež už se pěkně zakulatilo. Lze tak předpokládat, že by kráska mohla porodit na jaře příštího roku.

Krátce nato ale Emily Ratajkowská fanoušky pochopitelně nemohla ochudit ani o sestříhané video, z něhož můžete vidět záběry v naší galerii, kde se odhaluje už v domácím prostředí tak, jak je jejím dobrým zvykem, tedy s minimem oblečení i studu...

Video
Video se připravuje ...

Emily Ratajkowski - outfit youtube.com/Fashion Channel/BPŽ

Fotogalerie
165 fotografií