Seznamku stvořil David Minns, který stojí už za jiným úspěšným webem, kde dává lidi dohromady. Jde o Dinky One (Maličký), kde se seznamují muži s malými penisy. „Jsem David Minns a jsem holohlavý. To, že nemám vlasy, mi vůbec nevadí. Vyjma toho, že je mi trochu chladno v zimě a v létě se mohu snadno spálit,“ uvedl tvůrce seznamky.

Zákeřný hatfishing

Důvod, proč založil seznamku pro plešouny, plešounky a další plešounoidy, je ten, že se dozvěděl o tzv. hatfishingu. Jde o balící techniku na internetu, při níž člověk, který není smíření s tím, že nemá vlasy, maskuje svou holohlavost. Prostě si na hlavu narazí čapku nebo hučku a na fotce se tváří, jako by pod ní měl hotové afro.

Rychle jsem se dal do práce a vybudoval úplně novou seznamovací stránku pro holohlavé muže a partnerky, které je preferují. O 24 hodin později bylo Bald Dating hotovo,“ dodal David s tím, že na seznamce jsou vítány i holohlavé ženy a trans lidé. Humorné motto stránky zní: „Kde hlavy a osobnosti září!“ Seznamka má mnoho funkcí.

Plešouni a plešounky jsou sexy

Dokáže najít uživatele v okolí podle geo-lokace, nabízí jednoduché lajkování i blokování kontaktování nežádoucími lidmi. Dámy a pánové, pokud vypadáte jako kapitán Jean-Luc Picard nebo Mr. Proper, rozhodně nemusíte smutnit. Jak je vidět, najdou se i místa, kde váš osobitý vzhled ocení a dost možná vás budou považovat za sexsymbol.

Fotogalerie
20 fotografií