Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Chtěl se zabít, začal se proto tetovat: Dnes má mladík (27) začerněné bělmo a puzzle na obličeji!

Autor: jžk - 
2. ledna 2021
17:03

Benny Winter (27) z Německa utratil už skoro šedesát tisíc korun za proměnu těla k obrazu svému. Tetování, piercingy, rozříznutý jazyk ani začerněné bělmo mu však nestačí, chce si nechat amputovat nos i prsty!

Má představu, jak chce vypadat, a tvrdě si za ní jde. Bývalý ošetřovatel, který se staral o seniory, se modifikací svého těla nebojí a rozhodně v nich hodlá pokračovat. I když si nechal potetovat obličej včetně očí a v ústech se mu nad rozříznutým jazykem lesknou kovové zuby, plánuje si nechat amputovat uši, nos i prsty!

Benny Winter (27) z německého Essenu nebyl se svým vzezřením nikdy spokojen. Jako dospívající byl přesvědčen, že jeho vzhled neodpovídá jeho duši, z čehož měl depresi. Dokonce se mu v nejtěžších chvílích vkrádaly na mysl sebevražedné myšlenky! Zvrat přišel během sedmnáctého roku života, kdy se poprvé potetoval. Od té doby si obrázky pokryl ruce, paže, krk a v roce 2018 přišel na řadu i obličej.

Letos se rozhodl odcestovat do Švýcarska, kde si nechal pigmentem začernit bělmo a podstoupil rozštěpení jazyka, který se teď podobá jazyku hada. Také mu byly odstraněny zuby a nahrazeny kovovými protézami. Celkem zaplatil zatím kolem 60 tisíc Kč, ale dle jeho slov nelituje ani haléře. Kdyby změny nepodstoupil, dost možná by už nebyl mezi živými.

Možná se při čtení tohoto článku ptáte: Kolik zaplatím za kérku? Můžu se tetování zbavit? Jde tetovat přes jizvy? Existuje dočasné tetování? Proč před tetováním nepít alkohol a kafe? Jak moc tetování krvácí? Co když jsem těhotná nebo kojím? Co když chci stejnou kérku, jako má někdo jiný? To jsou některé z nejčastějších otázek, na které se zájemci o tetování ptají. Máme pro vás jednoduché a jasné odpovědi!

Lidé na ulici ale mají na jeho vzhled diametrálně odlišný názor. Lidé ho nazývají bláznem, narušeným či nemocným. Jednou mu dokonce neznámý člověk řekl, že by si zasloužil zastřelit, protože je nebezpečný pro děti! Jeho extrémní modifikace také odradily jeho partnerku, která si o jeho plánech se změnou těla myslela, že jsou zvrácené.

Podpory se mu dostává především od poněkud benevolentnější komunity na internetu, která je povětšinou z jeho úprav těla nadšená.

villon ( 2. ledna 2021 20:05 )

Jo a na to "nej" jsem zapomněl – ty oči by zasloužily tatérského oskara!

villon ( 2. ledna 2021 20:04 )

Bezva nápad s tím puzzlem. Plechové zuby a rozdvojený hadí jazyk jakbysmet. Za mě

diskutujici ( 2. ledna 2021 17:33 )

Bych se raději zabil, než takhle vypadat.

Zobrazit celou diskusi