Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jako malá musela mít krátké vlasy: V dospělosti si to kráska vynahrazuje

Autor: DH - 
9. ledna 2021
20:32

Černé, 175 centimetrů dlouhé vlasy zdobí pětatřicetiletou modelku z Japonska, které přezdívají skutečná „Locika“ z Disney filmu Na vlásku. Žena si nechala vlasy narůst a miluje je, někteří jí za to ale pořádně nadávají.

Tanečnice a modelka z Japonska Rin Kambe pochází z Tokia a sama sobě ráda říká „Japonská Locika“. Žena musela mít jako malé dítě krátké vlasy, rodiče ji totiž drželi zkrátka a navíc hrála v dívčím fotbalovém týmu.

„Vyrůstala jsem s přísnými rodiči, a když jsem byla malé dítě, byla jsem ve fotbalovém týmu dívek, kvůli tomu jsem měla téměř jen ježka,“ řekla nedávno Japonka serveru Daily Star. Ve dvaceti se ale osamostatnila, začala tančit a vlasy rostly a rostly.

„Chtěla jsem zářit a být vidět svým vlastním způsobem. Měla jsem a stále mám pocit, že vlasy jsou mojí největší předností,“ popsala žena, která měří pouze 165 centimetrů, její vlasy jsou tak o 10 centimetrů delší. Od 20. narozenin si je nestříhala, u kadeřnice tak nebyla dlouhých 15 let.

Žena tvrdí, že se s reakcemi na svoje vlasy od cizích lidí na ulici nebo ze  sociálních sítích setkává denně. Většině se její kštice zamlouvá, působí na ně mile a zajímavě. Jsou ale tací, kteří mají opačný názor. Většina z nich jsou přitom muži. „Některé to přitahuje, ale jiní mi dokážou napsat i to, že jsem podle nich monstrum,“ uvedla smutně Japonka.

A její recept na dlouhé, husté a zdravé vlasy? „Jím hodně jídla s obsahem železa a dbám na vyváženou stravu. Důležitý je podle mě i kvalitní spánek, každý den si ho dopřávám přibližně 7 hodin. Také cvičím a udržuji sportovní životní styl,“ dodala Rin Kam, která nosí vlasy mimo svá vystoupení svázané. Když je v drdolu nemá, je pro ni obtížné se i obléct.

Kštici jako Rin má i Polka Malgorzata!

Video  Žena (34) má vlasy jako Locika z pohádky Na vlásku: Lokny má dlouhé 1,5 metrů!  - Instagram
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi