Vyberte si horoskop: Jaká jste v posteli     Kde máte erotogenní zóny  Kdo se k vám v posteli nejvíc hodí   Jak líbáte  Co od sexu očekáváte   Kde se nejraději milujete  Jaké jsou vaše sexuální slabiny

Kdo se k vám hodí v posteli?

Některé znamení se k vám v posteli hodí podle hvězd víc než jiné. Které je tím ideálním na postelové hrátky? Kdo vás bude při sexu nejvíc hýčkat a s kým zažijete dokonalou harmonii?

Kde máte erotogenní zóny?

Citlivá místa, místa, kde dotyk spouští lavinu rozkoše, ale také slabá místa, která nás mohou potrápit. Víte, kde je máte? Zjistěte to v tomto erotickém horoskopu.

Jaké jsou vaše sexuální slabiny?

Věříte na vliv hvězd a na konstelace při narození? Vězte, že i sexuální dovednosti jsou pod tímto vlivem. Zjistěte, co vám osud nenadělil do vínku! Poradíme vám, jak to napravit.

Jak líbáte?

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč někdo líbá vášnivě a druhý zase jemně a romanticky? Možná je to tím, v jakém znamení zvěrokruhu se ten dotyčný narodil. Jak líbáte vy? A jak líbá váš partner?

Kde se milujete nejraději?

Tisíc lidí, tisíc chutí. Když přijde na sex, vyžadujete soukromí, nebo vás možnost, že budete přistiženi, naopak příjemně vzrušuje? A co váš partner? Podívejte se na erotický horoskop podle místa, kde se milujete nejraději.

Jaká jste v posteli?

To, v jakém znamení jsme se narodili, neovlivňuje jenom naši povahu, ale také sexualitu. Ta ženská se přitom zcela liší od té mužské. Jaké jsou ve sváděcích hrách a v posteli ženy podle znamení zvěrokruhu?

Co od sexu očekáváte?

Co v posteli očekávají muži a co ženy? Zjistěte to podle jednotlivých znamení. Kdo miluje experimenty, kdo je romantický, hravý nebo má při sexu neuvěřitelnou výdrž? A kdo snadno dosahuje orgasmu? Od toho všeho se pak odvíjejí naše očekávání.