Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pornozáhada na palubě letadla: Mladík natočil pasažéra při podivné aktivitě

Člověk si musí dávat pozor kde a na co se dívá.
 (Autor: TikTok)
Autor: štt - 
5. ledna 2021
19:25

Poté co mladík nastoupil na palubu letadla, pohodlně se usadil a chtěl si pustit film na obrazovce před sebou, všiml si něčeho divného, spíš nechutného...

Když vás rodiče nachytali při sledování porna, bylo to vždy trapné. Ale asi tak stokrát trapnější je, když vás někdo nachytá na palubě letadla, natočí si vás a pak vás umístí na sociální síť TikTok, kde se vám smějí tisíce uživatelů.

Poté co se mladík pohodlně usadil do sedačky, jeho pohled upoutala podivná scény na telefonu svého spolucestujícího. Na obrazovce poskakovala nahá žena  a s otevřenou pusou vzdychala. Zvuk však nebyl slyšet, jelikož telefon byl připojen k sluchátkům.

Mladík bleskurychle vytáhl telefon a podivný výjev natočil. Video pak nahrál na oblíbenou sociální síť TikTok s popiskem: „Nejsem si jistý, na co se chlapík přede mnou dívá.“ Jak to s legračními videy bývá, během několika hodin se rozšířilo a dodnes jej vidělo přes sto tisíc lidí.

Příběh má však méně trapný konec. Brzy se zjistilo, že se muž nekoukal na hanbaté stránky, ale na díl britského seriálu Peep Show, který běžel na televizní stanici Channel 4 mezi lety 2003 až 2015. Hlavními herci byli například David Mitchell nebo Robert Webb.

Ve videu naštěstí není vidět mužova tvář, takže jeho čest zůstala zachována. Kromě shlédnutí k videu přibyly i posměšné, ale zato výstižné komentáře: „Když si chcete “odfrknout„, ale někdo vás načapá.“

Zobrazit celou diskusi