Někdejší anglický fotbalový záložník David Beckham, jenž naposledy hrál za francouzský tým Paris Saint-Germain ve francouzské lize, je na sociálních sítích skutečně velice aktivní. Jenom krátce poté, co se pochlubil na instagramu tím, že tráví koronavirovou karanténu ve fitku (pročež je teď jeho figura jako vysekaná ze žuly), sdílel snímky se svými syny. Právě s nimi totiž tráví většinu svého času – a jak se zdá, užívá si každou minutu.

Na momentce, na níž byl zachycen se svými syny Brooklynem (21), modelem a začínajícím fotografem, a mladším Cruzem (15), který předvedl svou novou barvu vlasů, platinově blond, své chlapce vřele objímá kolem ramen a usmívá se tak jako už dlouho ne. Trojice byla vyfocena během túry po západní Anglii, konkrétně v Cotswolds, kde Beckham společně s manželkou Victorií (46), bývalou zpěvačkou dívčí skupiny Spice Girls, vlastní rozsáhlou nemovitost a kde slavná rodina také strávila Vánoce.

VIDEO: Tetování Davida Beckhama v akci!

Video
Video se připravuje ...

Tetování Davida Beckhama v akci! Youtube.com

Všechny okamžitě zaujalo, jak civilně členové prestižní rodiny Beckhamových na fotografii vypadají: vzhledem k náročnému terénu na sobě neměli drahé, značkové oblečení, ale mikiny, vytahané džíny, flísové bundy… a zelené holínky! Snímek David popsal jednoduše slovem „chlapci“ – přestože jeden z jeho chlapců, syn Romeo (18), na záběru chyběl. Možná to byl ale on, kdo onen snímek pořídil.

Kromě synků má známý fotbalista také dceru Harper (9), ta si ale procházku po širokých planinách Cotswolds pravděpodobně nechala ujít. Stejně jako Victoria, která se od dob, co se Spice Girls rozpadly, úspěšně věnuje zaměstnání módní návrhářky, a její sociální sítě se více než záběry šťastné rodinky hemží jejími nejnovějšími modely.

VIDEO: Beckhamovi a jejich polibek

Video
Video se připravuje ...

Beckhamovi a jejich polibek Youtube

Fotogalerie
76 fotografií