Online chat
Milý Ravene, jak nám to s přítelem bude letos klapat ? Jsme spolu 10 let....a prošli jsme si partnerskými problémy (nevěra)...ale teď to funguje...vydrží to ? Děkuji(Hanička)
Foto
Všechno napovídá tomu, že vztah vydrží - i když, jak říkám a neustále to opakuju, ve vztazích bývá osud často poměrně dost pružný, řekl bych až gumový, může se změnit ze dne na den, je to prostě věc, která se musí stále pěstovat, posunovat, udržovat, podpírat ze všech stran, hodně lidí potom dospěje ke stejnému názoru, jako mám já, že je lepší raději žádný vztah nemít nebo mít takové vztahy, které se dají přerušit, zrušit, ze kterých se dá odejít, aby tam člověk nebyl jak vězeň, který v kleci čeká na popravu. Nejlépe rozdupáním vlastními dětmi a bývalým partnerem. Takže, když se domluvíte na pravidlech, která se dají dodržet a to je dost důležitá věc, na kterou vymýšleči pravidel často zapomínají, tak to půjde a zařadíte se mezi několik celkem spokojených lidí na světě (těch je ještě méně, než miliardářů, s nimiž se v poslední době nějak doslova roztrhl pytel). Děkuji za pozornost, dotazů bylo opět tolik, že při nejlepší vůli nebylo v mých silách odpovědět ani na desetinu, ale máte stále možnost přečíst si takové ty základní "rady" a moje názory na různé potíže, neříkám, že jsem vševěd, ale přece jenom mám na všechno svůj osobitý názor, přičemž se řídím zásadně a pouze tarotovými kartami a astrologickými konstelacemi, čili dávám příležitost zazářit osudu, analogii a synchronicitě. Pokud se na vás nedostalo, můžete se mi ozvat přes moje stránky vévévé tečka argoni tečka kom, pozor, jsem na komu, nikoliv na cz, i když by se to z cz mělo automaticky přepnout na kom, ale občas se trochu zatmí i umělé inteligenci, takže mějte stále na paměti, že i když odpovídám prakticky na všechny dotazy, může na scénu občas vstoupit menší zdržení, protože i kdybych pracoval fenomenální rychlostí světla, představovala by tato rychlost na chatu v blesku a na mých stránkách určité omezení. Takže děkuji všem za pozornost a u příštího chatu opět nashledanou. Raven
Hezké odpoledne, milý Ravene, výhra? Sportka nebo něco takového : )))) Díky Blíženec(Ivik)
Foto
Ne, ne, ne, až ke konci roku.
Dobrý den, chci se ješte zeptat ci v léte pouštet do rekonstrukci v byte. Či to finančne zvládnu. 10.07.1962(Miluška)
Foto
Ještě jednou si to spočítejte a potom se do toho pusťte. Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že nanejvýš se to trochu protáhne, ale radost, kterou potom budete mít je už navždy, to vám níkdo nesebere.
Dobrý den pane Ravene, chtela bych se zeptat, jestli mám šanci u kolegy na kterého myslím, nebo jestli se už brzy potkám s člověkem, který mě bude mít rad a budeme tvořit tvořit rodinu. děkuji moc za odpověď a přeji krásný den.(vesničanka)
Foto
Čekejte a číhejte na člověka, kterého máte již brzy potkat, ten bude pravý.
Hezky den, clovek, na ktereho jiz nekolik let myslim, chova ke mne take nejake sympatie? Dekuji Vam(Klara)
Foto
Sympatie, to je, myslím, poměrně přesně a trefně vyjádřeno.
DOBRÝ DEN MOC VÁS PROSÍM CO MĚ ČEKÁ NAJDU UŽ LÁSKU BUDE STĚHOVÁNÍ. MOC VÁS PROSÍ ŽENA NA VOZÍKU KALČA 1.5.75 PŮJDU DO REHABILITAČNÍHO CENTRA A KDY(KALČA)
Foto
Chce to zatlačit na sociálku, popřípadě na kohokoliv, kdo vám v tom může pomoct, já mohu sdělit pouze to, co jsem právě sdělil. Držím palce.
Dobrý den pane Ravene, ráda bych se zeptala co mě čeká v příštích měsících, rozchazime se s partnerem, se kterým mám dceru... Moc děkuji a přeji Vám krásný rok 2021. Já Sylva nar. 13.5.77 v Praze a partner 14.3.76 v Praze. (Sylva )
Foto
Co vás čeká - samostatnost, ale je to slovo, které se dá chápat i v dobrém slova smyslu.
Dobrý den, Ravene, udělám si v tomto životě doktorát? :-) (Deja)
Foto
Pokud vám na tom bude skutečně záležet, tak ano.
Dobrý den pane Ravene, zvažujeme naši malou rodinnou firmu spojit s jednou partnerskou společností. Je toto spojení pro nás dobrým krokem? Přinese to navýšení zisku a větší stabilitu nebo je to slepá ulice? Spojit nebo raději zůstat sami a zkusit nějak překlenout těžké časy? Moc Vám děkuji za ze srdce přeji, ať se Vám daří!!(Verča)
Foto
Není to dobrý krok, vběhnete do slepé uličky a o všechno přijdete. Snažte se s nikým nespojovat a překlenout těžké časy.
Dobry den, chcela by som sa spytat na manzelovu 2.2.1956 operaciu.(Helena)
Foto
Možná to budou chtít Aesculapovi učni opět odložit, ale lepší by bylo plnit Hippokratovu přísahu a řezat - mělo by to podle všech indicií dopadnout skvěle.
Pěkný den,mám.dotaz ohledně milostného života. Najdu konečně lasku ? 12.1.92.Děkuji. (Aneta )
Foto
Na 120%, čili absolutně určitě.
Zdravím Ravene, Syn Jaroslav 21.4 1995 dokončuje letos bakaláře. Podaří se mu letos dokončit? Díky moc Máma (Máma )
Foto
Podaří, dokončí.
Ravenku, doby den, Vztah na který se ptám skončil nebo přijde "pokračování". Kdo bude ten, kdo to definitivně ukončí? Děkuji(Oli)
Foto
Vztah skončil, pokračování nevidět. Kdo to skončil nebo skončí? Ono to též není vidět, ale jeden jak druhý si budete myslet, že to tomu druhému dojde, když se v roli těch prvních nebudete ozývat, omlouvat se a žádat prodloužení vztahu jak o prodloužení pobytu (třeba do konce března)
Dobrý den, pane Ravene, co mi přinese tento rok , na co se mám těšit a čeho vyvarovat? Moc díky předem za odpověd. Veronika 9.4.1973.(Veronika)
Foto
Budou a přijdou zajímavé pracovní možnosti. Vyvarovat bychom se měli lidí, kteří mají psychopatické chování - což se pozná snadno - pomlouvají nepřítomné, vymýšlejí si pravidla a sankce za jejich porušování, podobně bude dobré dávat si pozor na lidi bez pocitu odpovědnosti a bez svědomí a na lidi, podporující jakoukoliv formu korupce. To je ta skutečná nemoc naší společnosti, pod níž se všichni prohýbáme.
Chci se zeptat na zdraví mám jít na vyšetření srdce. Děkuji UA odpověď (Lenka)
Foto
Srdce bude v pořádku, tušil bych u vás lehkou nadváhu, ale skutečně jen lehkou, je to vlastně takový paradox - lehká nadváha, opakem by byla těžká podvýživa, ale v tom případě je ta nadváha lepší.
Zdravím, Ravene, odstěhovala jsem se od manžela, do podnájmu, budu mít někdy své bydlení? Zvládnu to? Díky Leňa (LEŇA )
Foto
Potřebujete práci, pravidelný příjem a pokud možno ještě jednu práci jako přivýdělek, ale jak se říká, i kdyby čert na žebráku jezdil, tak to zvládnete.
Hezký den pane Argoni,chtěla bych se zeptat na moje zdraví,čeká mě operace,které se bojím protože mi je 72let,tak bych ráda věděla jestli dopadne dobře a ještě zdravíčko mojí dcery,která je narozená ve znamení střelec,děkuji a přeji hezký Nový rok- Marcela(Marcela)
Foto
Položte si otázku, co se všechno může změnit a co se pravděpodobně změní, když na operaci půjdete a dopadne dobře. Když budete spokojená s odpovědí, tak můžete klidně na operaci jít a dopadne OK. Zdraví, pokud se vztahuje ke Střelcům, je v pohodě. Ještě jim to bude dlouho a dobře střílet.
V rodině máme těžce nemocného, jehož stav se nyní ještě více zhoršil a potřebuje non-stop péči. Pomůže mu převoz do nového zařízení, nebo je to již o tom smířit se s danou situací a odchodem? (Martina)
Foto
Na to se trochu blbě odpovídá, ale karty jsou o něco lepší pro případ, kdy bude v klidu tam, kde je.
Dobry den Ravene,prosim co me v lednu ceka,dekuji moc. (Jana.)
Foto
V lednu toho moc nebude, ale v únoru mohou přijít změny, týkající se práce a bydlení. S tím bydlením se to možná potáhne až do června tohoto roku, ale neřeknu přesně, co to bude.
Dobrý den. Řekněte mi prosím jak se mě bude letos dařit po zdravotní a osobní stránce. Jsem 10 let vdova a samota je zlá. Nar. 8.1.1948. Děkuji moc za Váš čas.(Dana)
Foto
V kartách se vám objevuje Eso Mečů - to je princip výběru, řešení a možnosti uplatnit se i pracovně ve společnosti, i když věk je důchodový, ale to neznamená vůbec nic, řekl bych, že když jsme přežili očkování proti tuberkulóze, záškrtu, tetanu a obrně, přežijeme i rok 2021. Teď je teprve rozjezd, ten bude trvat asi tak do poloviny února, potom se pro nás, pro všechny začne celková situace zlepšovat - a ještě si vzpomenete na má slova, už v průběhu druhé poloviny února a v březnu položíme kovid na lopatky a potom se už budeme ekonomicky rozjíždět, neříkám, že ve všech státe to půjde stejně hladce jako u nás, Německo teď brblá, že jsme zdrojem nákazy snad pro celý vesmír, ale karta se obrátí a my si zase budeme stěžovat na "neukázněné Němce", nicméně bude přitom plno možností a příležitostí, jak se uplatnit v práci a ve společnosti a zdraví bude jednou z věcí, které se konečně začnou zlepšovat. Nemusí to, bohužel platit pro ty úplně nejstarší, kterým je více než osmdesát let, je možné, že těch změn na ně bude přece jenom hodně, ale to už není osudová hra špatných konstelací. Kdo v sobě najde ještě dost energie na další boj, tak bude bojovat - a v tomto roce zvítězí.
Dobrý den, pane Ravene, nový rok jsme nezačali moc radostně, mám zdravotní problémy, problém v zaměstnání. Vztah mladší dcery prochází krizí, prosím, jak to všechno u nás dopadne? Vydrží dceři vztah a jak to já budu mít s prací a se zdravím?(Marie)
Foto
Tohle všechno by se mělo právě v těchto měsících, během února a března řešit, je možné, že vás dostihne ještě menší finanční skoro kolaps v průběhu dubna a května tohoto roku, potom už budete mít pokoj.
Je nejaká šanca že budem mať niekedy vlastné dieťa. Aké sú moje vyhliadky v tomto smere.🍀 Ďakujem.(Monika 13.5 1984 )
Foto
Šance je a vyhlídky jsou docela dobré, dítko může být do roka, do dvou.
Mám kamarádku od mládí, v posledni době, ze mě vysává energii, necítím se sní tak jak dřív, muže mi škodit? (Hana)
Foto
Může škodit a zřejmě již škodí, ale sama za to třeba vůbec nemůže, někteří lidi to dělají i neuvědoměle nebo mají pocit, že konají dobro a přitom škodí, stačí se rozhlédnout. Čili, raději se moc nestýkat.
Krásný den, Ravene. Myslíte, že by mi to mohlo vyjít s Milanem (2. 6. 1962), já 30. 6. 1968. Cítí ke mně něco víc? Dáme se dohromady? Velice děkuji za Váš čas a ochotu. P.(Račice)
Foto
Vypadá to tak, že se ještě objeví nějaké komplikace, raději se připravte na menší boj.
Budu ještě zamilovaná :-) ?(Romana z lesů)
Foto
Určitě a myslím, že se vám to bude i líbit, i když procházet obdobím zamilovanosti je občas docela fuška.
Dobrý deň. Ako to bude u mňa zo zdravým tento rok? Mam dlhodobo zdravotné problémy, zlepší sa to? Ďakujem 🍀(Nika 13.5 1984)
Foto
Tento rok je obecně dobrým rokem z hlediska udržení a zlepšení zdraví.
Ravene pustila jsem se do hubnutí, vydrží mi to ?(Radka)
Foto
No, musí, jiná cesta není. To vím podle sebe, protože jsem se také pokusil něco shodit, jeden den jsem snědl jablko, druhý den jsem vypil neslazený čaj, třetí den jsem si během procházky se psem povídal o životě s anorektickou vegankou, čtvrtý den jsem snědl jednu syrovou mrkev a pátý den jsem rozšlápl váhu. No, asi na to musí být naladěné i ty konstelace a celkově i životní prostředí, protože každý ví, že lepší než očkování je vyhnout se nezdravému stresu, vysokému tlaku, cukrovce a hlavně nadváze, ne-li již přímo obezitě, ale když jsem se na to ptal karet, řekly mi naprosto vážně - není to jídlo, díky čemu jsme tlustý a díky čemu nás osud žene životem jak prasata na porážku. Když se v procesu hubnutí spojí princip meditace, zdravé životosprávy, pevné vůle a cvičení, tak to půjde. Pak se mi ozvěte, až budete jako lunt, ale pár mých dobrých známých to už dokázalo.
Vyhraju někdy ve sportce děkuju.(Zdeňka)
Foto
Teď je to všechno ohledně loterií, her a výher v oblasti hazardu dost skřípnuté. Větší naději bych viděl až ke konci tohoto roku.
Po dmrti manžela jsem zůstala sama , čeká na mě někdo s k mi bude dobře.dekujirocnik1967(Míša)
Foto
Představujte si každý den, jak by mělo vypadat nejlepší řešení vaší sitauce a věřte, že občas se dějí i příjemné a užitečné zázraky. Tento rok bude pro vás v tomto smyslu dobrý.
Dobrý den Ravene, čeká mně nějaká finanční injekce v podobě např. výhry? Děkuji za odpověď. (Brita)
Foto
Výhra bohužel není vidět, takže prostě nebude. Chápu, že je občas složité naučit se žít i bez výhry, ale též jsem si tím musel projít.
Dobrý den Ravene,jsem narozena 5.4.1969,minulý rok se mi vůbec nevydařil,zhroutilo se mi zdraví i manželství.Čeká mě v novém roce zlepšení? Děkuji moc.(Lenka)
Foto
Zlepšení bude, všechno začne rozkvétat cca tak na konci dubna, prostě přijde to s jarem.
Dobrý den, krize po 15 letech, alkohol, on 31.10.1966, já 14.6.1972. Díky :-) hodně štěstí a zdraví celý rok(Hani)
Foto
To nevypadá na jednoduché řešení, i vzhledem k astrologickým konstelacím přijdou ještě další komplikace.
Dobrý den Ravene a vše nejlepší v celém letošním roce...ráda bych věděla, jestli budeme zase spolu? váhy a rak...děkuji za odpověď. Jája(Jája)
Foto
Váhy a Rak jsou v současné době trochu a občas i trochu víc konfliktní znamení.
Má mě rád ? Děkuji.(Silva)
Foto
Ano
Milý Raven Na čo sa môžem tešiť v novom roku JA 60ročná SLOBODNÁ DUŠA Ďakujem(SAGALI)
Foto
Nejdříve jsem chtěl lakonicky odpověď, "na očkování", ale podle karet se toho přece jenom najde více, co duši zahřeje, oko potěší a mysl rozveselí - vypadá to na docela dobré pracovní podmínky a možná by se našlo i nějaké to místo na trochu podnikání jako vedlejší činnost, proč nakonec ne a ke konci tohoto roku můžete zvesela komunikovat s celou řadou nových lidí, se kterými se nakonec seznámíte, i když ten začátek tohoto roku vypadá poměrně dost nedomrle, jako kdyby snad ten rok ani nestál za to, ale nemáme na výběr.
Krasny zasnezeny den Ravene, moc prosim o odpoved,snad budu mit stesti a dostane se na me.Jsem uz dlouho sama, kdy potkam konecne nejakou lasku....a bude tento rok uz lepsi pracovne? Podnikam,mam obchod a lonsky rok nebyl zadna hitparada. Dekuji a preji nejen Vam ale vsem Vasim priznivcum v novem roce hodne stesti a pohody. (Romana)
Foto
Největší změny se v kartách objevují v oblasti práce a podnikání, zřejmě by bylo dobré obchod zavřít a ukončit, i když to vlastně nekončíte vy, vy jenom odejdete, ale někdy je lepší přizpůsobit se situaci než statečně bojovat, potom si najdete práci a nakonec přijde i vytoužená spokojenost. Podnikat potom začnete při práci přes internet. To můžete i z domova, aniž byste musela platit za podnikové prostory nájem, vodné, stočné a podobné. Během zařizování těchto změn se z nenápadného šedivého pozadí vyloupne někdo, kdo vás nakonec i docela zaujme, takže byste na řádné obchodování stejně ani neměla dost času.
Krásý NOVY ROK a hodně vizí a jasnovideckých uspěchu přeji. Prosím o dotaz na práci v tomto roce, zustane mi, či ne, popřípadě kdy ji opustím. Děkuji moc za odpověd a držte se. (Jasmína)
Foto
Práce zůstane, ale v druhé polovině tohoto roku přijde ještě nějaká jiná možnost, jinak všechno dobrý, práce, zdraví, práceschopnost, pravidelný příjem, všechno v normě.
Mily pane Ravene, muzete mi rici, kdy konecne potkam lasku? Kdy budu mit sanci na dlouhodoby vztah? Co proto musim udelat? Narodila jsem se 23.1.1963... Moc dekuji, pane Ravene, a preji Vam hodne uspechu. (Hanka)
Foto
Mnoho věcí se bude měnit tento rok a budou to i věci, týkající se vztahů, rozchodů, rozvodů, nečekaných odchodů, ale i seznámení a nových začátků, takže pro dobro věci nyní nemusíte dělat vůbec, stačí sledovat okolí a ve vhodnou chvíli zareagovat a podle reakce protistrany odpovědět... a tak dále...
Dobý den, Ravenku, vše jen to dobré do nového roku. Vztah mezi námi ukončil, přesto mě neustále kontaktuje. Co chce, proč to dělá? Děkuji za objasnění.(Věra)
Foto
Díky za přání, též přeji vše nejlepší - a co se týká podivného jednání bývalého partnera, tak to je jen zbytkový podmíněný reflex, zřejmě má sám dojem a pocit, že když se bude ozývat, tak že tolik nezraní, jako kdyby za sebou práskl dveřmi a už by se nezjevil ani jako stín za oknem.
Milý Ravene, jak byste to viděl s možností práce v ČR nebo v zahraničí? Co by se jevilo jako nejdříve realizovatelné? Nečeká mě eventuelně ve spojení s ČR zklamání? Děkuji(Mia)
Foto
Zklamání ve spojení s ČR není v podstatě nic nečekaného, ale stále to vychází lépe na práci a na pobyt v ČR než v zahraničí.
Dobrý den čaroději. Miluje mě chlap, kterého miluji já, nebo mu jde jen o sex? (Marie)
Foto
Jsou muži a zřejmě i zde jde o podobný případ, kteří mají ve svých hlavách Lásku a Sex vzorně sjednocené, takže miluje.
Dobry den, stretnou se nekdy nase cesty s clovekem do ktereho jsem jiz nekolik let zamilavana? Moc dekuju (Josefina)
Foto
Je to hezké, romantické, karty však promlouvají řečí spíše zasmušilou, objevuje se Trojka Mečů a ta šťastným náhodám moc nefandí. Potom je zde Královna Disků, to znamená, že on má nějakou ženu a je i docela dobře možné, že je to žena, která si ho poměrně dost hlídá. Pokoušet se o něco jakoukoliv partyzánskou metodou na tomto poli by mohlo být v konečném efektu i dost nepříjemné.
Dobrý den. Já střelec ona kozoroh, bude to fungovat? Máme budoucnost? (Lada)
Foto
Čistě podle astrologických konstelací a podle karet bych tu budoucnost v této sestavě klidně viděl.
Dobrý den, vážený Ravene, ráda bych se zeptala na zdravotní stav mámy, v říjnu byla na operaci kyčle, má i neuropatii, měla problémy s chůzí, od října nechodí vůbec a od Vánoc je hospitalizována, měla i nějaké problémy se zvracením. Zlepší se její zdraví? Bude soběstačná a schopna chůze? Datum narození 25.8.1948, Praha. (Veronika H.)
Foto
Hm, to se nečte moc příjemně, to je právě, jak jsem o tom právě psal, projev toho osudu, chcete to ovlivnit a ono to moc nereaguje, spíše si to dělá, co chce. Ptám se karet, vycházejí tři karty, které znamenají energii a sílu, ale teď nechci působit jako buřič a vyvrhel lidstva, ale vidím to asi tak, že kdyby vaše maminka byla doma, že by jí bylo lépe, chápu, že v nemocnici bude mít o třídu lepší péči, je tam přece jenom více lidí na nesnadný úkol, takže, kdyby se to dalo domluvit alespoň být u ní více až nejvíce, nejlépe podle toho, jak by si ona sama přála. Pokud byla na endoprotéze, tak je divné, že nechodí, kdyby byla na tzv. zastřešení, tak zase nebude chodit ještě půl roku. Tak se to snažte řešit hlavně pomocí domluvených návštěv, i když je pravda, že existuje i služba pro nechodící pacienty, když jsou doma, chodí za nimi doktoři i sestry, zeptejte se, informujte se. Zlepšení přijde a bude, ale bude to nějakou dobu, pár měsíců ještě trvat.
dobrý poledne pane Ravene,potkám letos chlapa,že kterého se mi podlomi kolena 😀 kam vyrazit na lov?děkuji a hodně zdraví v novém roce(Kateřina )
Foto
No, to máte pravdu, že dnes to všude zeje prázdnotou, i na demonstraci můžete přijít pouze ve dvou a psa můžete venčit pouze na dvoumetrové šňůře a metr za vámi musí jít muž s červeným praporkem nebo jak to je, doufám, že jsem to nějak nepopletl, už jednou jsem platil pokutu (za pobíhání dvoukilového psa), ale ten policajt byl tak milej, že jsem mu dal i dýško, pořád nějak poručuji pravidla proti komunitě, je toho na jednoho už docela moc, ale pokud se budeme soustředit na tarotové karty, co na to říkají, tak se objevuje Viselec, Uskutečnění a Slunce, ten Viselec je obvykle symbol oběti a nejčastější oběť bývá časová, čili klid a nohy v teple, jak se hezky česky říká, aby se vám nakonec nepodlomia kolena z mrazu, muž se objeví, takzvaně se uloví sám.
Moc děkuji za všechny odpovědi. Jana (Jana)
Foto
To je milé.
Dobrý den, vážený Ravene, jsem ráda, že máte věštírnu, přeji pěkný rok. Ráda bych se zeptala na tradiční dotaz, přinese nový rok setkání s panem Radkem? Děkuji. (Veronika H.)
Foto
Děkuji za přání pěkného roku a přeji též vše dobré - na otázku, jak to bude s panem Radkem, tak se stále objevuje Princ Disků, je to karta samostatnosti a je to i karta docela dobrá na práci a na podnikání a na všechny tyto záležitosti, čili, přeloženo do lidštiny to znamená, že hned jak to situace dovolí, tak pracovně přijede do Prahy, možná to bude i kvůli hledání jiné práce nebo bude něco pracovně vyřizovat - a bude i příležitost se sejít, pokud se do té doby nepovolí otevřít hospody a restaurace v Praze, tak se možná budou na ulicích zakládat ohniště, kolem kterých se budou shromažďovat lidé v rukavicích s ustřiženými prsty, jako to mají v Bronxu, no, prostě se někde setkáte, i kdyby to mělo být na Hlavním nádraží na lavičce.
Zdravím vás. Budeme spolu šťastný a posune se nás vztah někam? Děkuji za odpověď (Martina )
Foto
Jsou k tomu všechny předpoklady.
Pěkný den, Rawe, budu muset letos měnit zaměstnání, i když jsem ve stávající práci moc spokojená? Pokud ano, bude to změna k lepšímu? Moc díky(Abi)
Foto
Zaměstnání vypadá stabilně, čili nutnost jako vyloženě "vynucená nutnost" se zde neukazuje. Spíše bude pokračovat práce i spokojenost.
Ještě bych prosila kouknout na zdraví, loni to vypadalo na operaci očního víčka, ale pak se to nějak stabilizovalo.Buru nakonec muset jít na tu operaci? Jana 19.6.75 (Jana)
Foto
Karty praví, že spíše ne, čili se obejdete i bez operace.
Dobrý den, Ravene, naleznu v tomto roce partnera? Děkuji za odpověď (Denisa )
Foto
Odpověď zní ano, jenom bych k tomu ještě dodal, že i když se podle karet něco zajímavého stane nebo odehraje, že to nemusí být takzvaně "osudové", to je takové to, čemu se snad ani nedá vyhnout, chcete tomu uniknout a ono vás to dostihne za prvním rohem, osudové záležitosti jsou například rok narození, tělesná výška, často i tělesná hmotnost, inteligence, zdraví, nemoc, horoskop, to všechno můžeme chtít změnit a můžeme si to plánovat od rána do večera čtyřiadvacet hodin denně, sedm dní v týdnu a přesto to nijak neovlivníme - a to nám právě říkají karty. Jestli to přijde nebo ne a hlavně, jestli s tím můžeme počítat a pracovat, čili, když se v kartách objeví odpověď, "ano, Deniso, letos naleznete partnera", tak tím ještě vůbec není dáno, že koncem roku 2021 budete mít partnera. Schválně kolik věcí se vám podařilo někde najít nebo ke kolika věcem jste přišli čirou "náhodou" a kolik z nich jich ještě dnes máte? A to nemusí být pouze ztracené peněženky, ale i partneři či osoby, které se zúčastnily náhodných setkání, kdysi jsem na tohle téma napsal knihu, ale nikdo tomu nevěřil, tak jsem ji zase stáhl z nabídky - čili ještě jednou, partner tady doslova vykukuje z karet, otázkou bude, jestli a jak si ho udržíte.
Dobrý den, rád bych se zeptal co mi přinese tento rok v oblasti stávajícího zaměstnání stabilita,postup finance a v oblasti osobního a partnerského života? Děkuji 26.3.1980.(Lukáš)
Foto
U vás to vypadá celkově na stabilitu, to znamená stabilní zaměstnavatel, zaměstnání, práce a možný postup, důležitá je také věc, že budete zdravý, nepřijde nic negativního ve zdravotní oblasti, ani úraz nebo nehoda a v oblasti partnerství to možná půjde všechno trochu pomaleji, než byste si to představoval, ale i tak lze předpokládat, že se vám tento rok začne důrazně plnit všechno, co jste si v oblasti osobního rozvoje naplánoval. Takže prostě dobrý, co k tomu dodat?
Dobrý den pane Čaroději, všechno nejlepší v novém roce. Co pěkného mi přinese leden? včera jsem měla narozeniny - dostanu konečné pořádného chlapa se smyslem pro humor :-) . Jak ho přilákat? známe se nebo to bude pan Nový. děkuji (Kačka -čekačka)
Foto
Je to zajímavá otázka - jak přilákat chlapa, který má smysl pro humor? Možná by to chtělo sehnat někde ve vetešnictví nebo na blešáku "chechtavou krabičku", to je taková ta škatule, jak se u ní za něco zatáhne a uvnitř se něco začne chechtat, ale to nevím, kde by se to dalo sehnat, možná by pro začátek stačilo hledat partnera ke čtení zpráv a novinek, ale když se ptáme karet, tak jasně říkají - v lednu se to ještě nestihne (congratulation k narozkám), únor by mohl v tomto smyslu docela dobře fungovat. Nejdříve by bylo zajímavé, přínosné i vhodné přehodnotit všechny známé a když se na kalkulačce objeví reprodukční číslo 0, bude vysoce pravděpodobné, že se objeví Mr. Newman. Ale vyjde to, přece není možné, že už by se vůkol nevyskytoval nikdo, kdo by měl alespoň trochu smysl pro humor. Možná i trochu černý, ale i to se jistě počítá. Možná se bude jmenovat Petr Černý.
Milý Ravene, je šťastný tam kde teď žije, nebo by se chtěl vrátit? Děkuji. (Marta)
Foto
Objevuje se karta Dvojka Disků - Změna, to je skoro jako karta transformace, čili šťastný moc není, ale současně nemyslí na návrat, spíše na nový útěk, který bude realizovat hned, jak to podmínky dovolí. S tím návratem to vidím dost bledě, protože on sám má tarotovou kartu Poustevník a to je vždy muž, který bude vyhledávat spíše samotu, meditaci a tichou kontemplaci než rušný život v barech nebo společné bydlení s dynamickou ženou, toužící posunovat vztah do šťastné budoucnosti. Prostě takhle nějak by to chtělo chápat celou situaci, která nastala možná i tak trochu proti jeho vůli.
Moc Vás zdravím Ravene. Chtěla bych poradit, jestli mám čekat na chlapa, který váhá a neví co chce. Bude to někdy vědět? Děkuji za radu. (Marie)
Foto
Chlap to nebude vědět nikdy, od toho je chlap. Čili i v tomto případě můžeme od celkové sitauce očekávat, že se sama od sebe nezmění. Samozřejmě jako vždy i zde bude platit jednoduchý zákon nabídky a poptávky. Ostatní zákony a pravidla, jako například "bez peněz a povolení do hospody nelez" budou též stále platit.
Ravenku, najdu si praci ktera me bude bavit? Dekuji(Redrose)
Foto
Jednoduchá odpověď - ano. Prostě bych neustupoval a snažil bych se prosadit.
Dobrý den ,prozradí karty co mě letos čeká ,,v lásce a ve zdraví.lonský rok mi moc nepřál ani v jednom.Děkuji (DÁDA)
Foto
Tento rok bude lepší z jednoho prostého důvodu - na všechno bude více času. Loni bylo všechno strašně uspěchané a málokdo si uvědomuje, že jsme vlastně od poloviny března žili na dluh a protože se dluhy občas hlásí o zaplacení či splacení, tak budeme mít trochu dobrodružnější duben, květen a červen (kde na to vzít a nekrást?) a možná to skončí tak, že se budeme ptát už jen jednoduše, kde na to vzít? Ale jinak se v kartách jeví, že zdraví bude v pohodě, mělo by se zlešovat už nyní, v současné době a možnost najít si někoho na vztah - na to bude velmi dobré období od března 2021, to už spíše bude zálažet na tom, které nebo jaké aktivitě se kdo bude věnovat.
Ravene. Dobrý den. Je super, že jste zase s námi tady na chatu a budete nám vykládat. Já se ptám, jestli mě čeká láska. Nová nebo stará. Díky a mějte se pěkně. (Sisulinka)
Foto
Eso Holí a Trojka Mečů, tato dvojice karet praví, že je možné, že oživne něco, co již bylo považováno za definitivně vyřízené a odložené, takže se vyplatí tak trochu očekávat, že se ozve někdo z minulosti a možná se opět začnou navazovat přetržené nitě a vlákna různých souvislostí.
Dobry den Ravenku, prinese mi novy rok partnera? Dekuji, nar.30.7.1976(Lily)
Foto
Tento rok je rokem změn a transformací, každému může přinést cokoliv, na co je schopný se delší dobu soustředit a co bude chtít. Je to vlastně takový čarovný rok 2021, takže odpověď zní - přinese. Podrobnosti a okolnosti téhož už mohou být různé, až nejrůznější.
Zdravím Ravene, ráda bych věděla, jestli si přítel uvědomí že mu chybím a vrátí se. Děkuji. (Marta)
Foto
Přítel se upíná do budoucnosti, jako nakonec všichni přátelé a jak to tak vypadá, tak na jakýkoliv původní vztah moc nemyslí, takže se ani nejeví, že by se mohl v nejbližší době, to je tak do května 2021 plácnout do čela, až by si málem zlomil krční obratle a že by si řekl, proboha, co to zase dělám? Jak jsem to mohl nevidět? A už by plánoval návrat. Spíše to vypadá, že má dojem, že mu nic nechybí. Pravda je někdy krutá.
Dobrý den, chci se zeptat jak to budu mít z práci v novém roce. A ještě se chci zeptat na vztah s manželem,a jestli mi vstoupi do života jiný muž. (Apolonie)
Foto
Práce bude, i když se mi tady objevuje karta, která zpravidla znamená drobnou nebo i větší rekvalifikaci, asi se budete učit ještě něco jiného nebo nového a na základě toho budete mít později pevné pracovní zázemí. Pokud se ptáme na jiného muže, ano, i ten by se mohl objevit, ale bylo by to až koncem listopadu nebo v průběhu prosince 2021. Původní muž se zatím bude pevně držet na svém místě.
Dobrý den Ravene, máme společnou budoucnost s mužem na kterého myslím? Děkuji za odpověď. (Maruška )
Foto
To, co se mi na tuto otázku objevuje, bych nazval trochu váhavé karty, jednak neodpovídají naprosto přesvědčivě, což se obvykle stává, když dva nejsou tak zcela kompatibilní, takže potom v životě nevychází společná budoucnost, ale pouze část společné budoucnosti - a to se zase stane, když se objeví ještě jiná žena a diskutovaný muž se potom snaží učinit obě ženy šťastné, ale k dispozici má jenom jednu celou budoucnost, prostě to vypadá, že se během první poloviny tohoto roku 2021 objeví v jeho životě ještě jedna nebo lépe řečeno, jiná žena.
Dobrý den pane Ravene. Moc prosím o výklad karet.Zda si letos najdu přítele, a syn, přítelkyni. Moc děkuji za za odpověď a přeji hezký den. Ina (Ina)
Foto
Karty jsou na to hezké a zajímavé, Princezna Holí, znamená tu přítelkyni, i když Hole jsou časové znamení, na jednu stranu znamenají, že po zdravotní stránce bude všechno v pořádku, na druhou stranu je to ĆAS, který občas budí zdání, že se vleče, ale je to řešení, které nastane během tohoto roku 2021, u vás se objevuje karta Císaře, je to chlap, který je praktický a má zájem o rodinu a o takzvané "zázemí", v tom si nakonec asi budete rozumět - odpovídá to tak polovině tohoto roku.
Dobrý den, Ravene. Jaký je vztah mé matky k mé osobě. Je to tak, jak tvrdí nebo jak si to myslím. Tedy, že mě moc nemusí a ráda by mi spíše přála to nedobré. Děkuji.(Kalyptonka)
Foto
Podle karet je ten vztah takříkajíc kritický, nedá se smazat, že je to matka, stejně tak se nedá smazat, když má matka dceru, ale to ještě zdale neznamená oboustrannou spokojenost. Všechno další se potom řeší podle toho, nakolik je kdo založený psychopaticky nebo je ochoten sáhnout ke konstruktivnímu řešení. Ale vyjděme zde raději z toho, že na obou stranách je trocha pravdy, ale zatím to, bohužel, ke štěstí nestačí.
Dobrý den, pane kartáři, doma je dusno jako v prádelně, že by se dalo krájet. Každý den se modlím, aby osud zasáhl a něco se stalo. Bude z toho hádka, že se vzduch pročistí a něco i vyřeší ? Děkuji. Eva, 1972(Evik)
Foto
V tarotových kartách vám vychází na současnost hodně karet se symbolikou Meče - Princezna Mečů, Král Mečů, Eso Mečů, prostě to při výkladu skoro mečí a to vždy znamená, že buď přijde nějaký konflikt, který se bude muset řešit, zřejmě si to nakonec budete muset takzvaně vyříkat a vzduch se opět vyčistí nebo dáte hlavy a peníze dohromady a dohodnete se na změně, která bude souviset se stěhování. Ale spíše se všechno začne řešit, než že byste sami pro sebe studovali ponorkovou nemoc.
Dobrý den, pane Ravene. Vítejte a přeji vše dobré do nového roku. Prosím, co přinese mě nejbližší období roku 2021 ? Děkuji(Tee)
Foto
Díky, vám též všechno dobré do roku 2021 - jak říkají s nadšením téměř všichni esoterici, přišel rok velkých transformací, prostě budou změny a budou skoro ve všem. Pro vás to vypadá asi tak, že by vás neměly zaskočit nějaké drobné změny v pracovním prostředí a potom přijdou i změny, týkající se bydlení, ale jestli to budete řešit lehkou rekonstrukcí svého současného bydliště nebo přestěhováním, to už záleží na vás. V oblasti partnerství se vám též nabídnou drobná zlepšení, ale jestli je přijmete nebo ne, to už bude záležet na vás.
Dobrý den, najde otec brzy novou práci nebo to bude- jak se říká „na delší lokte“? Děkuji. (Dcera)
Foto
Bude to na delší lokte, to je zatím všechno, na co se můžete spolehnout, ale na konci jednoho z těch delších loktů stojí "šťastné řešení". Čtyři měsíce až půl roku.
Dobrý den, Ravenku. Ozval se mi „bývalý“ přítel. Proč to udělal ? Chce pokračovat ve vztahu a myslí to vážně anebo mě tahá za nos. Děkuji. (Alinka)
Foto
Nenazval bych to přímo "tahání za nos", z jeho strany se jedná spíše o aktivitu takříkajíc "náhodnou", to je taková ta situace, když se chlap probírá seznamem v mobilu a říká si, hm, aha, na tuhle jsem skoro zapomněl - takže není to zase až tak úplně nejhorší, ale rozhodně to není snaha pokračovat v přerušených partnerských aktivitách. Nicméně, ve vztahu se dá změnit skoro všechno, čili se to také dá vzít jako "výzva".
Dobrý den. Objeví se v mém životě partner pro vztah nebo věrný kamarád/přítel, co by za něco stál ? Děkuji. Bea, 18.9.1989 (Beáta)
Foto
Ano, objeví, mělo by to vyjít přes nějaké společenské aktivity, až se opět otevřou fitka nebo Vláďa povolí "chléb a hry" a opět se budeme moct "kolektivizovat", tak díky tomu najdete pár docela zajímavých mužů, se kterými stojí za to trávit volný čas.
Dobrý den, pane Argoni. Chci se zeptat na práci, jestli se mi podaří v blízké době najít taková, abych byla „spokojená“, nebo kdy vůbec začít s hledáním, aby to mělo smysl. Chtěla bych se i odstěhovat za prací …jen už moc nevím, kudy kam. Hledám už opravdu dlouho a nic mi nevychází, a nynější situace mi moc nepřidává. Děkuji. Tereza(Tereza, 16/6/1993)
Foto
První karta byla "nespokojenost", to je Sedmička Disků, obvykle znamená, že teď budete muset ještě tak dva měsíce počkat, potom se vám podaří s pomocí známých najít nějako jako brigádu nebo práci na smlouvu o dílo, potom se vám, doslova s pomocí boží (pomoc boží je často spolehlivější než sociálka) podaří přestěhovat do většího města a koncem roku 2021, popřípadě začátkem roku 2022 najdete práci. Půjde to trochu pomalu, ale kdo dnes může říct, co je "pomalu" a co "rychle"?
Ještě bych se chtěla zeptat jestli letos poznám muže na vztah na delší dobu? Jana 19.6.75 (Jana)
Foto
Samozřejmě, že poznáte, ale pozor na to, vždycky když jsou dobré konstelace na to, že má někdo potkat partnera a trochu povolí v "hledání" a ono se to snadno časově posune, takže mějte oči na šťopkách kolem dubna 2021. Někdo se objeví, nemusí sestupovat z nebe, možná jakoby náhodou vyjde ze dveří, ale přijde.
Milý Ravene, manželství, rodina, finance, zdraví :) mám se na co těšit ? Děkuji Hezký den. Blíženkyně (Iwullenka)
Foto
Blíženci to mají tento rok celkem OK, ale přesto budou muset akceptovat příchod mnoha změn, možná i životních změn. Ale i tak to vypadá, že manželství vydrží, zdraví bezpochyby, finance trochu poskočí dolů a potom zase nahoru mezi březnem a červencem, rodina bude houževnatě držet pospolu, tragedie před sebou žádné nemáte.
Dobrý den, chci se zeptat na práci, hledám novou, kdy najdu a bude to v místě bydliště? A co mě čeká celkově v tomto roce? Děkuji za odpověď a přeji hodně zdraví a radosti. Jana 19.6.75(Jana)
Foto
Karty na práci máte celkem dobré, jedna kartička naznačuje, že pro vás bude o hodně těžší najít si práci v místě bydliště, ale když vytrváte, tak ji koncem března 2021 máte.