Málokdo věřil, že to tehdy mladinké Ornelle Štikové s postarším podnikatelem Josefem Koktou, který byl na počátku jejich románku ženatý s moderátorkou Gábinou Partyšovou (42), vydrží. Zlé jazyky ale ostrouhaly a tehdejší modelka brzy přišla do jiného stavu, a tak o dva roky později došlo i na svatbu.

„Dneska je to přesně 6 let od naší svatby,“ pochlubila se v sobotu u zamilované svatební fotky Ornella s tím, že si ale nebyla jistá, který den se přesně brali, a tak si to musela „vygooglovat“. „Abych řekla pravdu, vždycky jsem si přála mít svatbu zrovna v zimě. Jen to tenkrát spíš vypadalo na slunečný duben. Každopádně je neuvěřitelný, jak rychle to uteklo. A že po 5 a 6 letech přijdou na řadu další potomci,“ napsala dojatě Ornella, která se momentálně nachází v průběhu třetího těhotenství, které je však rizikové, a tak na sebe musí být velmi opatrná. Ostatně není bohužel divu. Otěhotněla totiž jen tři měsíce po porodu druhého synka Svena (9 měs.).

Ornella si ale rodinný život užívá a dojímá se nad tím, že jí to s Josefem už tak dlouho klape. „Po šesti letech manželství už svatba musí být pevná jako železo. Železo je symbol stálosti a pevnosti. Dárkem by měla být nějaká maličkost ze železa, která vám připomene váš pevný svazek. (Tak prej mi dojde pro hřebík)“ pobavila závěrem nastávající trojnásobná maminka, která se po Quentinovi (7) Svenovi konečně dočká i holčičky.

VIDEO: Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když...

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když... David Turek

Fotogalerie
39 fotografií