Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Žena posedlá Barbie dřív v letadle potřebovala dvě sedadla: To ji naštvalo a zhubla o 90 kilo!

Autor: jžk - 
23. května 2021
20:25

Kayla Lavendeová (36) z Austrálie vážila před osudným letem 154 kg, nyní je na méně než polovině své původní váhy. Žena milující panenku Barbie podstoupila operaci žaludku a změnila svůj život!

Pochází ze Sydney, nyní však žije v Las Vegas. Kayla Lavendeová zhubla o pět velikostí poté, co její hmotnost dosáhla 154 kg. „Bod zlomu jsem ucítila, když jsem se nemohla v letadle připoutat k sedadlu. Potřebovala jsem nakonec sedadla dvě a prodlužovač bezpečnostních pásů… Byla to hrozná cesta,“ popsal klíčový okamžik jejími slovy Daily Mail.

Žena, která se celý život inspiruje panenkou Barbie, přiznala, že to byl drsný budíček, který ji donutil konečně začít něco se svým životem dělat. Kayla byla šťastná, dokud ji její váha nezačala v mnohém omezovat. Většinu svého života držela nesmyslné diety, kvůli kterým rychle hubla a zase zpátky přibírala. Zoufalá Australanka se proto rozhodla podstoupit operaci, při které jí odstranili 80% žaludku!

Nebrala jsem to jako další dietu, byla to pro mě změna životního stylu. Odstranila jsem z něj všechno nezdravé jídlo a rychlé občerstvení, nejím cukr a každý den cvičím. Je to nový život,“ řekla o své proměně nadšená Kayla.

Když mluvila o své lásce k Barbie, prozradila, že obsesi ikonickou panenkou si nese už z dětství. „Není to tak, že bych chtěla vypadat jako ona, ale vždy mě inspirovala. Jako dítě jsem se nemohla na oblékání vyřádit, protože v 90. letech nebylo mnoho dívčího oblečení větších velikostí,“ dodala žena, která nyní sní pouhých 90 gramů bílkovin, 11 gramů sacharidů a asi 5 gramů cukru za den!

Jídlo po večerním cvičení? Možná trochu nezvyklá otázka. Práce, sport a zábava by totiž měla probíhat přes den. Večer jsme naprogramováni na odpočívání a spánek. Přesto – jak dlouho po fyzické námaze a co přesně potřebujeme organismu doplnit?

 

Pohybovenadany ( 23. května 2021 21:06 )

ZDRAVOTNICTVÍ

Pohybovenadany ( 23. května 2021 21:05 )

Co hlavně uděláme s hokejem ? Se tam střídají jak ministři na ministerstvu !

Zobrazit celou diskusi