Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Kazašskému kulturistovi se polámala sexuální panna: Nahradil ji vykuchaným kuřetem!

Autor: ran - 
15. února 2021
11:56

Kulturista Juri Toločko chtěl odletět do Moskvy, aby si sehnal jinou sexuální hračku, ale kvůli pandemii ho nepustili ze země. Jeho umělá žena Margo je právě v opravě, nevydržela totiž nápor Juriho lásky. Než se manželka opraví, poohlédne se Juri zatím po něčem jiném. Má zálusk na pořádnou umělou vykuchanou slepici!  

Extravagantní kazažský svalovec se nedávno oženil s umělou pannou, říká, že ji miluje a respektuje. Na svatbu mu přišli všichni jeho kamarádi. Poté ale, co se pak jednou pod náporem jeho mužnosti manželka neudržela v kolenou, se bojí, aby ji nezničil úplně. Proto si chce rozšířit „harém“ a svoji „hlavní ženu“ si šetřit.

Po nezdařeném nákupu, když se nedostal kvůli pandemii do Moskvy, kde si chtěl pořídit „ženu“ na střídání, se rozhodl, že Margo bude už navždy jeho jediná. Žena. K ní si ale pořídí ještě další sexuální hračky a Margo se stane hlavou jeho nového hračkářství... totiž harému.   

„Když mi dáte umělého kluka, budu naprosto spokojenej. A když bude vypadat jako já, budu na vrcholu blaha. Budu mít sex sám se sebou,“ rozplývá se při představě budoucích vášní Juri. „A když bude mít vagínu i penis, bude to úplně nejlepší,“ rozjíždí veřejně svoje fantazie naplno.

Na svém instagramu natočil video, jak se doslova mazlí s kuřetem. Zjistil, že doteky se syrovým kuřecím masem a kůží mu vyvolává takovou slast, že se o ni nechce do budoucna připravit. Proto se už těší, až bude mít slepici umělou a bude jí říkat Lola, napsal deník Mirror. A hledá další objekty, které by mu vyhovovaly. 

Kromě svých fetišistických zálib a pilného posilování Juri věnuje hodně času také podpoře hnutí LGBT. 31. října 2020 byl kvůli tomu dokonce i napaden. Stalo se to na demonstraci za práva transexuálů v jeho rodné zemi.

Pro tu příležitost se oblékl jako žena (při takových situacích si nechává říkat Amanda), včetně toho, že si nasadil blond paruku a aplikoval rtěnku. Někdo mu natrhl blůzu a poslal ho pěstí k zemi. Svůj monokl pak hrdě ukazoval - jak jinak - na instagramu. Ostatně tam všechna jeho extempóre pravidelně sleduje 100 tisíc fanoušků! 

marika1 ( 16. února 2021 17:41 )

Redakce jsou normální dobyt...kové , když tohle musí psát , čím větší úchylárna , tím větší sledovanost , každý úchyl a ště--ka viz. Natílka a její nové poprsí , jsou tady vyzdvihováni jako celebrity .

levicove-smegma ( 16. února 2021 14:26 )

Nová ruská kultura.
Kultura země, které leze soudruh Zeman do pr...
Země, ze které se má k nám dovážet vakcína Sputnik.

paralenka ( 16. února 2021 13:05 )

Ta rodina čítá kačenky ve vaně, gumové panny v ložnici nebo celý hospodářský dvůr? Dobrou chuť, jdu blejt, velebnosti! Jak vidno z nicku, lachtana už jste ojel.

paralenka ( 16. února 2021 13:02 )

Ty fotky jsou vrcholem nechutnosti. Že má někdo žaludek o tom psát nebo to fotit, nechápu. Za chvíli díky takovým excesům si mnozí budou myslet, že jde o běžnou formu chování, o jakousi normu. Sorry, ale jaksi jsem starší škola, nějak nevstřebávám ty okázale se prezentující bizární postavičky s holou řití v pochodech gayů či LGBT+ komunitu! Za mě těžce mínus při představě, že tento článek čtou i děti!Jedna si strčí mražené kuře do vagíny, druhý naopak penis do kuřete, v tom Rusku a jeho bývalých součástech žijí fakt divní jedinci, když se takto veřejně prezentují. Když už někomu takhle hrabe, měl by si to odbýt v soukromí!

begonie ( 16. února 2021 08:16 )

Hodně trapné!!!!! Stačil mi titulek s fotkou a myslím, že to je hodně za hranou - plesk klesá a klesá......

Zobrazit celou diskusi