Před několika týdny prosvištěl ryšavý princ losangeleskými ulicemi na palubě ikonického double-deckeru v londýnském stylu. Pro mnoho Kaliforňanů to bylo poprvé, co britského následníka trůnu ve své zemi viděli, a možná také naposled; manželé ze Sussexu se totiž veřejnosti vyhýbají.

Jedinečnou příležitost promluvit si s Harrym Corden využil kromě vtipkování, rapování znělky z Fresh Prince nebo spartan závodu (kombinace běhu a zdolávání překážek, jedná se o jedno z nejpopulárnějších závodů překážkového běhání na světě - pozn.red.), také k naťuknutí vztahů s monarchy. Princ Harry například zmínil, že s Meghan z královských řad „nikdy neodešli“, a tvrdil, že udělal pouze to, co by v jeho situaci „učinil každý manžel nebo otec“.

Video: Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

Video
Video se připravuje ...

Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok! YouTube


Harry také upravil rétoriku společnosti, která Megxit a přestěhování do Los Angeles vnímá jako definitivní odstoupení z rolí předních členů královské rodiny, na pouhý ústup. Před pár dny přitom královně Alžbětě II. (94) dali vale.

Během návštěvy slavného domu ze seriálu Fresh Prince Corden zahájil videohovor s Meghan. Je třeba dodat, že epizoda se natáčela předtím, než vévodové světu oznámili těhotenství. Meghan si nejspíš proto telefon držela blízko obličeje, aby náhodou neodhalila rostoucí bříško.

Na moderátorův návrh, aby dům koupili, Meghan odpověděla, že už se stěhovali víc než dost. Poté se zeptala svého manžela, jehož oslovila jako „Haz“, jak jde Cordenovi role jeho průvodce po Los Angeles. „Je nejhorším průvodcem v celém LA,“ odpověděl jí s kamennou tváří Harry.

VIDEO: Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
81 fotografií