„Už se mi kreslí kuchyň a nějaké její návrhy. Zítra mi přijdou zaměřit koberce,“ svěřila Blesku s nadšením Heidi Janků, která se už nemůže dočkat, až se bude těšit z vylepšeného interiéru domu. „Jestli mám být ještě třeba rok zavřená doma, tak ať jsem aspoň v pěkném novém prostředí,“ připouští si zpěvačka možnost ještě déle trvajícího lockdownu. Že se bude moct kochat novým stylovým nábytkem a modernějším vybavením domu, není jediný důvod, proč se Heidi do rekonstrukce právě teď pustila.

VIDEO: Heidi Janků se poohlíží po zajíčcích: Staršího muže bych už nechtěla!

Video
Video se připravuje ...

Heidi Janků se poohlíží po zajíčcích: Staršího muže bych už nechtěla! Kisa Císařová, Lukáš Červený

„Zaměstnávám hlavu. Vymýšlím, co si kam dám. Jakou vybrat sedačku, stěnu, televizi, koberce. Sice to bude něco stát, ale v tom baráku bydlím devatenáct let. Tak si myslím, že po devatenácti letech si ten dům i já zasloužíme malou renovaci,“ usmívá se vdova po Ivu Pavlíkovi (†84), která od smrti milovaného manžela v srpnu roku 2017 žije v domě sama. Společnost zpěvačce dělá jen knírač Eda.

Co se týče peněz, které bude muset na plánovanou rekonstrukci vynaložit, Heidi Janků počítá s tím, že se to na jejím účtu silně projeví. Maximální částku, kterou je ochotná investovat do nového bydlení, si zpěvačka zatím nestanovila, jistou představu o celkové sumě už ale má.

„Celá ta renovace, počítám, vyjde tak na půl mega, možná šest set tisíc. Ale uvidím. Ještě jsem to opravdu nepočítala,“ přiznala Blesku zpěvačka, která se ale velké útraty nebojí. „V branži jsem už docela dlouho, takže nějakou finanční rezervu mám. Vždycky jsem měla. Jsem stará škola, která ji potřebuje mít. Na druhou stranu si říkám, že by se mohlo stát, že bych seděla na penězích, které bych si neužila. Nemůžu cestovat, nemůžu v podstatě nic. Pak mě skolí covid a nic z toho,“ uzavřela Heidi Janků.        

VIDEO: Heidi Janků chystá rekonstrukci za půl milionu: „Nechci sedět na penězích, než mě skolí covid“

Video
Video se připravuje ...

Heidi Janků chystá rekonstrukci za půl milionu: „Nechci sedět na penězích, než mě skolí covid“ Kisa Císařová, Lukáš Červený

Fotogalerie
43 fotografií