Ztratila jsem několik svých přátel, kteří považovali můj profil na instagramu za antifeministický a špatný. Moje nejlepší kamarádka se mnou přestřihla vazby, protože viděla můj sexy přístup jako degradaci ženy. Máma mé další nejlepší kamarádky, která je zarytá feministka, řekla, že ‚táhnu ženy zpátky’a že ‚podlézám perverzákům‘, řekla Ona podle The Sun.

Prý je antifeministka

Má kamarádka se nevyhnutelně přidala k mámě a už nejsme dále přítelkyně. Mám za sebou také roky problémů s členy rodiny, kteří cítili hanbu a zostuzení za to, co dělám. Nedlouho poté jsem začala makat ještě více na svém instagramu. Člen mé rodiny s tím nesouhlasil a dal to najevo,“ dodala Ona.

Jenže Ona se nedala a ve své práci pokračovala dále. „Také mi vyhrožovaly jiné ženy fyzickým napadením, protože se domnívaly, že jsem antifeministka, jelikož posiluji hru civění mužů na ženu,“ doplnila. Rozhodně si ale jinak vrásky z toho, co provozuje za byznys, nedělá. Na instagramu má 3,8 milionu fanoušků.

Stigma pomalu mizí

Ti se nemohou jejích fotek nabažit. Ona hlásí úspěch zejména během pandemie. „Není to náhoda, že jsem začala kolem pandemie. Spousta žen nyní hledá způsob, jak pracovat z domova nebo online,“ vysvětlila. Modelka se ale nesetkává jen s negativními reakcemi. „Určité stigma, že je špatné být sexy, pomalu mizí,“ dodala.

Fotogalerie
42 fotografií
Video
Video se připravuje ...

Australanka má na těle 600 tetování. Po kérkách v očích oslepla. Instagram