Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejvíce sexy autobusačka světa: Říkají mi, že jsem příliš pěkná na tuto práci, ale měnit ji nebudu

Autor: shp - 
12. března 2021
10:37

Sexy brunetka Jodie Leigh Foxová (24) z anglického Brentwoodu v hrabství Essex slýchá denně v zaměstnání, že je pro tuto práci příliš pěkná. Pracuje totiž jako řidička autobusu. Svůj job však miluje a rozhodně se ho vzdát nehodlá.

Jodie se odmalička toužila stát autobusačkou. Přání se jí splnilo v 21 letech, když složila přijímací zkoušky poté, co viděla reklamu k náboru. I když je v práci úspěšná, dennodenně slýchá od svých pasažérů, že je příliš krásná pro tento job.

Pracovat jako autobusačka je jejím snem

Když jsem skončila se zaměstnáním pečovatelky, uvědomila jsem si, že jsem vždycky byla fascinována řízením autobusu. Vždy jsem si sedala poblíž řidičova sedadla a milovala řízení, takže jsem si splnila svůj sen,“ řekla kráska webu Metro.

V zaměstnání ji však sužuje obtěžování. „Slýchávám tolik komentářů od pasažérů, většinou mužů. Jsou to stále ty samé poznámky o tom, že ‚jsem tak pěkná‘ a že ‚nikdy neviděli tak krásnou autobusačku,“ dodala sexy řidička.

Rozhodně se nestydí

Se svým zaměstnáním ale rozhodně seknout nehodlá. „Miluji svoji práci, doufám, že ji budu dělat do doby, než půjdu do důchodu,“ uzavřela potetovaná brunetka s piercingy v bradavkách. Dle jejích fotek je jasné, že přeci jenom o pozornost rozhodně stojí.

Video  Pornoherečka radí: Jak si říct, když chcete naplácat  - BPŽ
Video se připravuje ...

a-z- ( 12. března 2021 14:54 )

Ty voe, ještě že bídou nejezdím. Tohle řídit můj autobus, tak zahodím peněženku a prchám.

Zobrazit celou diskusi