Tehdy devětadvacetiletá Heidi Janků před oltářem se sklopeným zrakem a cudným úsměvem. Tak zpěvačka vypadala o svém svatebním dni. „Moje druhá svatba s osudovým mužem mého života 14. března 1992,“ napsala Heidi Janků krátké, přesto ale cituplné vyznání. To posléze umístila na svůj profil na facebooku u příležitosti výročí sňatku s hudebním skladatelem. A nezůstalo jen u slov. Příspěvek zpěvačka doplnila třemi fotkami z obřadu a ukázala tím, jak nevěsta i ženich tehdy vypadali. „Asi k tomu není co dodat, snad jen, že jsem měla nejkratší svatební šaty na světě,“ dodala Heidi Janků.

I bez toho, aniž by na to sama zpěvačka upozornila, nelze volbu šatů růžolící nevěsty přehlédnout. Na hlavě měla Heidi Janků klobouček se závojem, který jí dle zvyklostí překrýval tvář. A byť šaty zvolila s dlouhými rukávy, které jí halily paže, nohy interpretka hitu Když se načančám vystavila na odiv. Délka průhledné krajky na bílé spodničce končila vysoko nad koleny a odhalovala velkou část zpěvaččiných stehen. A přestože onoho březnového dne před devětadvaceti lety pojala za chotě lásku svého života, ne každý ví, že Heidi Janků byla už předtím jednou vdaná.

VIDEO: Heidi Janků chystá rekonstrukci za půl milionu: „Nechci sedět na penězích, než mě skolí covid“

Video
Video se připravuje ...

Heidi Janků chystá rekonstrukci za půl milionu: „Nechci sedět na penězích, než mě skolí covid“ Kisa Císařová, Lukáš Červený

Jejím prvním manželem byl Zbyněk Janků, jehož příjmení má zpěvačka od té doby až dodnes zapsané v dokladech. K rodnému příjmení Hantlová se ani po rozvodu nevrátila, stejně jako si nikdy po druhé svatbě nevzala příjmení svého osudového mužeIva Pavlíka. Skladatel, který uměl rozehrát klarinet i klávesy, zemřel 12. srpna roku 2017. Letos to tak byly už čtyři roky, kdy oslavit společnou lásku a připomenout si výročí svatby musela Heidi Janků sama.        

VIDEO: Heidi Janků se poohlíží po zajíčcích: Staršího muže bych už nechtěla! 

Video
Video se připravuje ...

Heidi Janků se poohlíží po zajíčcích: Staršího muže bych už nechtěla! Kisa Císařová, Lukáš Červený

Fotogalerie
38 fotografií