Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Modelka zaplatila 150 tisíc Kč za zmenšení čela, měla z něj mindráky

Autor: shp - 
17. března 2021
11:17

Pracuje jako modelka a za její krásu by jiné ženy daly mnoho. Ona s ní však nebyla spokojená. Camillu Colemanovou Brooksovou (26) z americké Severní Karolíny trápilo její čelo, které podle ní bylo příliš velké. Rozhodla se proto o chirurgický zákrok, při kterém jí bylo zmenšeno o tři centimetry. Nyní je snědá kráska šťastnější než kdykoliv předtím.

Video  Modelka Camilla Colemanová Brooksová předvádí svou krásu  - Instagram
Video se připravuje ...

Za své čelo se styděla. Bylo 8,5 centimetru velké, což je o 2,5 centimetru více než je průměr, uvedl web Daily Star. Camillu to sužovalo od dětství a měla z toho mindráky. Neustále nosila ofiny. Z toho, že by si měla svázat vlasy do culíku, měla hrůzu. Dnes už dvojnásobná maminka se proto rozhodla pro operativní zmenšení čela. To jí vyšlo v přepočtu na více než 150 tisíc korun.

Zákrok trval dvě a půl hodiny. Chirurgové z Kliniky Zeeba v ohijském Clevelandu při něm posunuli vlasy a zmenšili tak čelo o celé 3 centimetry. „Dřív jsem koukala do zrcadla a jediné, co jsem viděla, bylo obří čelo. Když jsem byla mladší, vždy jsem si při úpravě vlasů všimnula, jak veliké vypadá. Během pár posledních let jsem ho schovávala pod ofinu nebo klobouk,“ přiznala Camilla.

Čelo má teď o 3 cm menší

Nyní je se sebou konečně spokojená. „Jsem tak šťastná s výsledky operace. Nepotřebovala jsem proceduru, abych byla šťastná, ale miluji, jak teď vypadám. Nikdo mě kvůli tomu nešikanoval, ale bylo to něco, co jsem na sobě neměla ráda. Moje čelo bylo 8,5 cm velké a nyní je 5,5 cm. Je to úžasný rozdíl,“ prohlásila šťastně modelka. Po operaci musela nosit na čela obvazy.

Na kůži se jí také objevily modřiny a otoky. „Nemohla jsem hýbat obočím pořádně během několika posledních dní, ale už se to vrátilo do normálu. Horní část mého čěla je stále necitlivá a může chvíli trvat, než se vrátí do normálu,“ popsala kráska své pocity. Šrámy po operaci by se měly zahojit do několika týdnů. Camilla je už ale teď nadmíru spokojená se svým vzhledem.

Je to moje tělo, vzkazuje posměváčkům

Podívám se do zrcadla a miluji to. Nepotřebovala jsem to, abych byla šťastnější, ale jsem tak šťastná, že jsem to udělala,“ vysvětlila. V zákroku podporoval modelku i její partner Terrance (26), který slouží jako voják v americké armádě. Přesto všechno se Camilla dočkala i negativních komentářů ohledně zákroku. Nic si z nich ale nedělá. „Je to moje tělo,“ uzavřela.

frantacizek ( 17. března 2021 15:04 )

no vidíš holka a mně se vysoké čelo u holek třeba líbí

testovnik ( 17. března 2021 11:44 )

A mozek jí taky zmenšili.

Zobrazit celou diskusi