Herečka byla hvězdným hostem pořadu, který se bude vysílat v předvečer jejích narozenin 2. května. A všechny soutěžní otázky byly směřovány na její život a kariéru. „Celou řadu věcí jsem se dozvěděla i já. Ještě jsem nikdy nedělala účet, nekoupu se v tom, co jsem udělala. Jedu pořád dál, neotáčím se a nepočítám,“ svěřila Blesku Bohdalová s tím, že sama netuší, v kolika dílech Televarieté se objevila či kolik večerníčků namluvila. (Podle ČSFD Jiřina Bohdalová natočila od roku 1937 dodnes 224 filmů.)

Tvůrci a moderátorovi pořadu Liboru Boučkovi (40) se nakonec povedlo nevídané - Jiřinu řadou překvapení dojmout. „Jsem tvrdší typ, nerada ukazuju, co se ve mně odehrává, ale tady mě dostali. Nevěděla jsem, kdo tu všechno bude, nikdo nic nevykecal, což je s podivem, takže jsem tu měla samá nádherná překvapení. Nevydržela jsem a dojala se,“ přiznala oslavenkyně s lesknoucíma se očima.

VIDEO: Jiřina Bohdalová oslavila 90 na Primě: Účet ještě neuzavírám, pořád jedu dál!

Video
Video se připravuje ...

Jiřina Bohdalová oslavila 90 na Primě: Účet ještě neuzavírám, pořád jedu dál! Petr Macek, Aleš Brunclík

Bouček, který jí ušil pořad přímo na míru, totiž věděl, koho má oslovit. Tým v soutěži Máme rádi Jiřinku vytvořila Bohdalová spolu s žokejem Josefem Váňou (68), hercem Filipem Blažkem (47) a kapitánem Vojtou Kotkem (33). Znalosti o sobě samé změřila s týmem Jakuba Prachaře (37) ve složení Táňa (42) a Vojtěch (35) Dykovi a Ondřej Brzobohatý (38).

Téměř tříhodinové natáčení ustála oslavenkyně s elegancí a grácií. „Všechny pobavila ještě před natáčením, když do studia odmítla židli s tím, že přece není stará. A v tom má sakra pravdu,“ prozradil Bouček. Pořad Máme rádi Jiřinku můžete vidět v neděli 2. května ve 20:15 na Primě.

Bohdalovou během večera čekalo nejedno překvapení. Kromě třípatrového dortu to byla třeba narozeninová píseň, kterou si s Maxibandem Jana Maxiána (37) střihli Kotek, Prachař, Brzobohatý a Václav Noid Bárta (40).

Fotogalerie
69 fotografií