Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Influencerky šokovaly sociální síť: Tyto sexy ženy jsou naše babičky!

Autor: rc - 
12. dubna 2021
11:57

Když se řekne babička, většině lidem se v mysli objeví žena s bílými vlasy, jak štrikuje na křesle. Není tedy divu, že uživatele na sociální sítě naprosto šokovalo video, které tam sdílela Tia Christofiová. Ve videu se objevila s babičkou, která rozhodně vzdoruje všem stereotypům! Mnozí si mysleli, že Tia blafuje a ve videu je její sestra.

Babičky, které by mohly z fleku jít přehlídku Victoria's Secret. Na sociální síti TikTok začala kolovat videa, na nichž se influencerky chlubí svými babičkami.  Tia Christofiová začátkem tohoto roku na TikToku publikovala video, v němž je se svou babičkou, která má schopnost vzdorovat času. Ve videu je žena v legínách a krátkém topu, díky čemuž dala na odiv svou dokonalou postavu. Náhle Tia dává dlaň na ženinu tvář a říká, že je to její babička, čímž všechny své fanoušky šokuje.

Video  Influencerka Tia Christofiová ukázala babičku.  - TikTok/ tiachristofi
Video se připravuje ...

Ovšem Tia není jediná, která má babičku, jež by mohla jít na módní molo. Na sociální síti se se svou babičkou pochlubila i Ally Mooreová, která s ní ve videu tančí. Kromě nich je ve videu i Allyna sestra. „Ano, toto je naše babička. Ano, je opravdu sexy,“ řekla ve videu Ally. „Ona doslova vypadá jako andílek Victoria's Secret,“ napsal k videu jeden z uživatelů sociální sítě.

Influencerka Ally Mooreová ukázala sexy babičku. Influencerka Ally Mooreová ukázala sexy babičku. | reprofoto TIKTOK

„Doslova jsem čekal na tvou babičku, až přijde a pak jsem zjistil, že ta třetí sestra je ona!“ napsal další. Influencerka Mijah také sdílela video s babičkou a prozradila, že její babičce je pouhých sedmačtyřicet let! „Je mi sedmnáct a rozhodně takhle nevypadám,“ reagoval na video jeden z uživatelů.

VIDEO: Policejní kampaň "ŘEKNI NE". 

Video  Policejní kampaň "ŘEKNI NE".  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi