Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Orální sex během menstruace není tabu! Takhle si ho můžete užít

  • 28. května 2023 | 06:00

    Sex během menstruace je jedna velká kapitola, orální sex během menstruace je ještě o kousek dál. Menstruační sex jako takový má mnoho odpůrců, kteří během tohoto období dávají intimním hrátkám stopku. Ale pozor, mnohdy jsme to my ženy, které tak činíme, a přitom je mnoho mužů, kteří by si dali říct. Orální sex během menstruace také nemusí být problém, ale samozřejmě záleží na každém jedinci. Nenechte své obavy vyhrát, promluvte si o tom s partnerem otevřeně.

    Vy dva jste přece těmi, kteří udávají tón a tempo, jakým se budete v intimní oblasti pohybovat. Pokud by vás zajímalo, jaké to je, tak se s partnerem o tom pobavte. Máme v sobě nějak zakódováno, že je menstruace něco špinavého a nechutného, za co bychom se měly stydět. A tento úhel pohledu je potřeba změnit! Především dnes, když slavíme Mezinárodní den menstruace!

  • Touha to zkusit

    Možná byste se divila, kolik žen po sexu během periody touží. V tomto období jsme citlivější a mnohdy také pořádně nadržené, jak se říká lidově. Souviset s tím budou hormony nebo fakt, že sex během menstruace je trochu tabu – ten pocit, že bychom neměly, nás najednou může vzrušovat. Ovšem kdo řekl, že nemůžete – vy? Orální sex a orgasmické vyvrcholení můžou v tomto období spoustu věcí vyřešit.

  • Jaké jsou výhody?

    Díky většímu prokrvení genitálií v tomto období máte možnost zažívat mnohem intenzivnější orgasmy. Studie ukázaly, že čtyřicet dva procent žen léčí své menstruační bolesti masturbací a vyvrcholením, které uvolňuje křeče, jež bolesti způsobují. Je zajímavé, že máme vlastně ten nejlepší lék hned při sobě a je to mnohem zdravější než cpát se prášky. Takže pokud vám chce váš partner udělat dobře a pomoct vám od bolesti, může zapracovat na vašem orgasmu.

    Podívejte se na video o ženské sexualitě a orgasmu:

    Video se připravuje ...
    Nejsi v tom sama: Se sexexpertkou o ženské sexualitě a schopnosti dosáhnout orgasmu • VIDEO: Videohub

  • Existují zdravotní rizika?

    Jediná zdravotní rizika, která zde existují, jsou ta stejná jako při běžném sexu i bez menstruace. Pokud neznáte svou zdravotní situaci a podnikáte často sexuální eskapády bez ochrany, potom je možné, že máte některou sexuálně přenosnou chorobu, jako jsou AIDS, chlamydie nebo další podobné. Pokud jste oba zdraví, žádné jiné riziko nehrozí.

    Podívejte se na skvělé video o vagině:

    Video se připravuje ...
    Trochu erotická, trochu vtipná. Óda na vagínu letí světem • VIDEO: Libresse Sverige

  • Jak se na orální sex připravit?

    Samozřejmě že během menstruace je příprava na orální sex důležitá, aby oba zúčastnění mohli v klidu užívat potěšení. Nejlepší je skočit na to rovnou ve sprše, protože tam si vás partner může připravit tak, jak se mu bude líbit. V posteli je při jakémkoli sexu během menstruace lepší použít ručník, jen pro případ. Také se osvědčilo užívání menstruačního kalíšku. Ten totiž zastaví krev, a tím pádem nehrozí riziko, že by došlo ke kontaktu s ní.

Diskuse ke článku
.