Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Třímetráková láska: Mladík si vzal morbidně obézní ženu, odstěhoval se za ní a už roky o ni pečuje

Autor: ran - 
1. května 2021
10:14

Simon z Británie se oženil s jednou z nejobéznějších žen na světě a odstěhoval se za ní do Spojených států amerických. Už 10 let se o ni po celý den stará a je prý smířen s tím, že bude jejím pečovatelem už napořád. Žena jednu dobu vážila 330 kg a nedokázala se skoro ani pohnout. Teď ji muž sice vozí třikrát týdně do posilovny, ale váha jí neklesá. 

Shannon Loweryová (39) potkala svého muže Simona Johnsona (52) před 10 lety při hraní počítačových online her. „Můj první dojem byl, že je krásná,“ zavzpomínal podle webu deníku Mirror Simon na okamžik, kdy svoji budoucí ženu uviděl poprvé. 

„Asi první věc, která mě na ní zaujala, byl její úsměv. Zní to hloupě, ale je to tak. Samozřejmě se k tomu přidala její osobnost, to, jak se dívala, a tak dál. Je to krásná žena,“ opakuje Simon. Shannon ho očividně opravdu okouzlila - v roce 2011 se za ní přestěhoval z anglického přímořského Bridlingtonu do Tucsonu v americké Arizoně. A po pár měsících se vzali.

Shannon prý neměla snadné dětství, a i to mělo hrát roli v jejím přibírání. Po porodu ji prý matka nechala v porodnici a pak se na její péči měli střídavě podílet otec, matka, prarodiče a další příbuzní. V pěti letech se jí rodiče rozvedli, o nové „mamince“ Shannon mluví jen v dobrém.

Lednice byla doma na petlici

Byli ale velmi chudí a nedostatek jídla v domácnosti byl na denním pořádku. Rodiče prý dokonce lednici zavírali na petlici, ale Shannon si vždy našla způsob, jak se k jídlu dostat. A pokaždé dostala vyhubováno, že ona je ta, kvůli níž jídlo rychle dochází. V 7 letech jí ručička váhy ukazovala 44 kg, ve 13 letech se jí hmotnost vyhoupla na 113 kg a v 17 letech se dostala na 203 kg!

Později už se vážila jen během jednoho oblíbeného televizního pořadu, jehož se zúčastnila, protože na normální váhu už se dávno nevejde. Jaká je její současná váha, proto jen odhaduje.

Vážila se naposledy před kamerami

Pořad se jmenuje My 600lb Life a je obdobou našeho Jste to, co jíte. Hvězda této televizní show Younan Nowzaradan, takový protějšek doktorky Cajthamlové, Shannon nasadil speciální dietu. Z tehdejších 330 kg jí dokázala ubrat jen 19 kg a od té doby jí hmotnost stagnuje. I přestože ji manžel prý vozí třikrát týdně do posilovny, kde se snaží alespoň trochu hýbat.

V uvedeném televizním pořadu Shannon uvedla, jak je ze svého stavu i z toho, že ji manžel musí obskakovat, nešťastná. „Nenávidím, jak žiju, já už totiž vlastně ani nežiju,“ řekla v televizi. „Ležím jenom v posteli, je to strašné. Jedinou aktivitu vyvinu, když musím vstát, aby mě manžel umyl nebo abych se dostala na toaletu nebo se najedla,“ vylíčila.

Od té doby se toho bohužel zas tolik nezměnilo. I nadále potřebuje manželovu stálou péči. „Shannon potřebuje pomoc v mnoha věcech, které běžný člověk normálně zvládá. Starám se o ni a jsem za to víc než šťastný,“ říká k jejich neobvyklému vztahu Simon. Nebylo to prý vždy lehké, ale už je s tím, jak to je, smířený.

XLADI ( 4. května 2021 04:45 )

Nebo místní velkou bílo ženu sežerou ta by je na párdní zasytila i když sádlo není zdravé v takovém množství

XLADI ( 2. května 2021 16:00 )

Tak ta posilovna.. sedí na elektrickém vozíčku a mává rukama před instruktorkou. A jak jí teče to sádlo na rukách už od loktů do je pěkněj hnus. Nemůže zhubnout když žere za několik normálních lidí. I ten týpek má před sebou normální talíř ani tam toho moc nemá a ona tam má mísu s vrchovatě nezdravýho žrádla. Pak když takový potřebujou k doktorovi tak na to pomalu nestačí jeřáb a jednotka hasičů . A operovat jí je taky problém protože by z toho stolu přetejkala a jsou snad jen do 250 kilo .
Není tlustá protože je nemocná ale protože žere od rána do večera. Ale nikdy nepochopím že tyhle tlustokožci jsou tak vyžraní když se bez pomoci ani nehnou. Proč jim to žrádlo nosej.

odpor ( 2. května 2021 13:56 )


Podle mého názoru jsou oba nemocní,hlavně ona tlustá prasnice
to se jinak nedá nazvat a já sám kdybych byl jako oa sám ze sebe
bych se poblyl opravdu nechutné co dělá s higienoi to ji taky utírá
prde---a frnd----opravdu měla byse nad sebou zamyslet jak vypadá
je to děs!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!
to hle bych doma nesnesl i když může být hodná atd..... ale co v
životě velký hovn---nic sama nedokáže bez pomoci jiných
at přestane žrát hovad

radsab ( 2. května 2021 13:52 )

Dámu poslat do např. Sudan, Tanzania, Uganda, Zambia, Zimbabwe... .Potom roztrhat její pas! Za rok až tři z ní bude kočka a ještě poděkuje. Více bez komentáře.

Modra_liska ( 2. května 2021 11:03 )

Tak úchylové jsou oba, ale pokud jim to vyhovuje a pokud si na to vydělají - klidně. Ať potom ale nekecej něco o tom, že to chtějí změnit! Jako 3x týdně posilovnu můžou klidně škrtnout, když paní dostane takovou nálož nezdravého jídla, jako je na fotkách. Tyhle tlusté prasnice miluji, jak vykládají, že nemohou zhubnout a pak je člověk vidí, jak si na svačinku koupí 30 dkg vlašáku se třemi rohlíky.

Zobrazit celou diskusi