Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Super máma (33) vyslyšela přání svého syna: Teď má nohu potetovanou superhrdiny!

Aktualizováno -
6. května 2021
23:13
Autor: rix - 
7. května 2021
06:00

Velkou radost udělala třiatřicetiletá Němka svému synovi. Ten je naprostý blázen do superhrdinů z marvelovek a vyslovil přání, zda by si jeho mamka nenechala jeho hrdiny vytetovat. Přání mu splnila a teď se s tetováním chlubí na fotce.

Dvojnásobná matka měla pro tetování slabost už odmala. Především díky tomu, že se už v útlém věku potloukala se staršími kamarády, kteří byli tetovaní. Tím pádem dospěla k tomu, že své první tetování si nechala už udělat už v osmnácti letech. Od té doby této módě propadla.

Když byly jejímu synovi Consantinovi tři roky, požádal maminku, jestli si nechce vytetovat i jeho oblíbené superhrdiny. Matka přiznává, že komiksové superhrdiny také miluje, takže to nebyl problém. Ještě ke všemu, když měla hodně volného místa na své levé noze. Teď už se jí tam skví takové postavy jako Spider Man, Joker, Iron Man, Captain America nebo Thor.

Filmy se ale Juliane nechala inspirovat už dříve. Její krásné tělo zdobí maska Guy Fawkese z filmu V jako Vendetta. Jednalo se ale o velice drahou záležitost. Sama uvádí, že jí všechna tetování stála dohromady v přepočtu ohromujících jeden a půl miliónu korun!

maruch ( 7. května 2021 06:36 )

Já bych to spíš viděl na totálně vypatlanou super mámu, až jí příště synek řekne ať skočí z okna, tak skočí ??

Zobrazit celou diskusi