Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žhavé Slovenky, které klofly Čechy: Rozvedená Svátková, lovkyně Verešová a silikonka Lela!

/
  • Slovenky, které se zamilovaly do Čechů
    30. května 2021 ● 05:00

    Československo už téměř 30 let není jednotný stát, ale i po odtržení v roce 1993 mají Češi a Slováci k sobě blízko. Hlavně Slovenkám se u nás velmi daří, a to jak pracovně, tak i v lásce. 

  • 1.

    Vlastina Svátková

    Herečka Vlastina Svátková (39) se narodila v Myjavě, ale od roku 2020 žije v Česku. Hrála např. ve filmu Gangster Ka, Nevinné lži nebo Ženy v pokušení. Tři syny má se dvěma Čechy - s režisérem Danem Svátkem a producentem Jiřím Kounickým. Po druhém rozvodu uvízla v náruči o 7 let mladšího fešáka Jana Ryby. 

    Vlastina Svátková a Jan Ryba plní sociální sítě romantickými snímky
    Autor: Instagram

  • 2.

    Hana Gregorová

    Herečka Hana Gregorová (68) se narodila v Bratislavě. S Radkem Brzobohatým (†79) se potkala v létě 1980 během natáčení snímku Noční jezdci. Přestože byla tehdy šťastně vdaná za jordánského lékaře, nedokázala během natáčení odolat šarmu Radka, který byl tehdy ženatý! Jeho manželkou byla herečka Jiřina Bohdalová. Oba se rozvedli, vzali a byli spolu 31 let až do hercovy smrti. 

    Gregorová a brzobohatý
    Autor: Dana Kolářová, archiv

  • 3.

    Daniela Šinkorová

    Daniela Šinkorová (48) se narodila v Nitře, ale JAMU vystudovala v Brně, kde potkala svou první velkou lásku Romana Vojtka (48). Oba přišli do Prahy, kde se jejich cesty rozešly. Daniela měla několik neveřejných vztahů, pak jí do cesty vstoupil podnikatel Ladislav Polák a v roce 2015 se tajně vzali. 

    Daniela Šinkorová a Ladislav Polák
    Autor: Ladislav Křivan

  • 4.

    Lela Ceterová

    Zápasník MMA Karlos Vémola (35) a jeho partnerka Lela Ceterová (31) by rádi stihli v červenci svatbu, aby jejich druhý potomek přišel do tradiční rodiny. Silikonem vytuněná Lela je rodačkou ze Žiliny a Karlose poznala v roce 2017 na sociální síti. 

    Karlos a Lela září štěstím
    Autor: Instagram

  • 5.

    Andrea Verešová

    Další rodačka ze Žiliny je Andrea Verešová (40), která po vítězství v Miss Slovensko rozjela svou modelingovou kariéru a potkala hokejistu Jaromíra Jágra (49). Díky němu se stala známou v Česku. Po rozchodu s hokejovým bohem lovila mezi podnikateli, až se poznala s právníkem Danielem Volopichem (56) a za toho se v roce 2007 provdala. Mají syna Daniela a dceru Vanessu. 

    Verešová a Volopich letos oslaví 12 let od svatby.
    Autor: archiv Blesku

  • 6.

    Andrea Růžičková

    Andrea Růžičková rozená Kerestešová (36) se narodila v obci Hlinné na východním Slovensku v okrese Vranov nad Topľou. Během studií na Trnavské univerzitě se přihlásila do castingové agentury a začala se živit jako modelka a herečka v reklamách. V roce 2006 si ji vybral režisér Karel Janák do filmu Rafťáci, pak přišel seriál Vyprávěj a dá se říct, že od té doby se už z Čech nehnula. V roce 2016 se provdala za muzikanta Mikuláše Růžičku, s nímž má dva syny Tobiáše a Jáchyma. 

    Andrea Kerestešová-Růžičková na Česko-Slovenském plese
    Autor: Tonda Tran

  • 7.

    Zuzana Šulajová

    Herec a tanečník Jan Révai (47) byl poprvé ženatý za reportérku Danielu, ale manželství se po třech let rozpadlo. Zamiloval se do slovenské herečky Zuzany Šulajové (42) a v roce 2010 se vzali. Rodačka z Martina se natrvalo usadila v Česku. 

    Jan Révai a Zuzana Šulajová: Noblesou jištěný dress code
    Autor: Herminapress.cz

  • 8.

    Michaela Badinková

    Rodačka z Malacek Michaela Badinková (42) je v Česku víc jak čtvrt století. První role byla v Básnících, ale proslavil jí seriál Ulice a posléze Ordinace v růžové zahradě 2. V roce 2018 vyhrála zábavnou show Tvoje tvář má známý hlas. 17 let žije s hercem Janem Teplým ml. a vychovávají dvě dcery. 

    Míša se svým přítelem Janem Teplým
    Autor: archiv Blesk

  • 9.

    VIDEO: Vlastina Svátková: Rozvod je nezvratný, možná už se nikdy nevdám

    Video
    Video se připravuje ...

    Vlastina Svátková: Rozvod je nezvratný, možná už se nikdy nevdám Markéta Reinischová, Lukáš Červený

    Fotogalerie
    64 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 8

nina_nikol7: Silikonka Lela je ok, ale jste nefer vuci Veresove… ta ma stejne jako Lela dermalni vyplne ve tvarich a ve rtech a silikonova prsa. Vse ma akorat provedeno v mensim objemu. Ale umela a silikonova je uplne stejne….

(06. 08. 2021 10:59)

Jelimanek: Hleď na můj svícen, tvrdne mi kašpárek, udělal jsem tě 3 krát dokola, jsi ale nenasytná potvora

(01. 06. 2021 23:53)

Tara-Tara: zapomněli přidat Darinku, nebo Banášovou, když už vše, tak vše

(30. 05. 2021 09:30)

frantacizek: tož ba, Slovenečky

(30. 05. 2021 05:08)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy