Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pro cudné i dračice: Jaké tílko bude v létě vaším favoritem?

4. července 2021 | 06:00

Vrchní díly se za poslední dobu staly středobodem zájmu. Strhávaly na sebe pozornost při on-line schůzkách, ovšem i nyní budou neméně důležité. Především letní tílka vzbudí zájem svým provokativním vzhledem i ryzí elegancí. Jaké si zvolíte vy?  

S rostoucími teplotami můžeme konečně odhodit dlouhé kabáty a bundy a nechat vyniknout půvabné šaty, ale i letní tílka, na které jsme se tolik těšily. Období, kdy módní kreace neznají mezí. Léto, vítáme tě! A zdá se, že dle naservírovaných trendů budeš pořádně „hot“! Ze kterých kousků nespustíte oči a stanou se vašimi bezprostředními favority?

Tip na video: Milujete letní módu? Inspirujte se 3 typy šatů, které vám nesmí chybět!

Video se připravuje ...
3 typy letních šatů, které vám nesmí chybět! • VIDEO: Martin Mol

Pro minimalistky, pro které jsou pohodlí, nadčasovost, elegance a zároveň ne přílišná vyzývavost alfou a omegou, jsou tu připravená jednoduchá tílka s kulatým či véčkovým výstřihem a špagetovými ramínky. Výstřih však může být olemován elegantními vlnkami či krajkou. Atributy, které rozbijí jinak unitární vzhled. A není jednoduššího outfitu slušícího napříč generacemi než džíny, kalhoty či sukně s tímto (ne)obyčejným tílkem. O vaši pozornost však budou bojovat i kousky z žebrovaného úpletu.

Naopak dámy, které se nebojí výstřednosti a zároveň následných pohledů kolemjdoucích, potěší tílka s průstřihy na bocích, crop topy (topy ve zkrácené délce) s vázáním kolem pasu, body korzetového střihu nebo vrchní díly s doslova hlubokým výstřihem na zádech, který ukáže zadní část v celé kráse.

Pokud jste duší romantička, zvolte tílka s hranatým výstřihem a ramínky se zavazováním na mašli nebo topy s řasením a volánky.

Pro romantické, cudné ženy i dračice je tu pak hit letošního léta. Top s halter výstřihem! Jeho střih je soustředěn vysoko a těsně kolem krku na jemných ramínkách. Vykrojení v oblasti ramen vám dodá smyslnost a sex-appeal!

Na ten nejlepší výběr se podívejte v naší fotogalerii!

Autor: Žaneta Podlahová