Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nevšední rekord: Skotská sportovkyně rozdrtila svými stehny tři melouny!

Autor: rix - 
22. června 2021
20:28

Emmajne Smithová se objevila v pořadu This Morning, aby se ve vysílání pokusila zlomit světový rekord. Svými stehny se rozhodla za méně než patnáct vteřin rozdrtit tři vodní melouny. 

Milovnice fitness a kdysi nejsilnější žena Skotska doufala, že překoná rekord zapsaný v Guinessově knize rekordů. Ten držela Ukrajinka Olga Liaschuková, když dokázala tři melouny rozdrtit za 14,65 sekundy, uvedl Daily Mail.

A to se jí také povedlo. Tři vodní melouny úspěšně rozdrtila svými stehny o 1,52 sekundy rychleji. K její smůle ovšem na místě nebyli přítomni úředníci z Guinessovy knihy rekordů a její úsilí tak nemohlo být potvrzeno jako regulérní nový rekord.

„Je zřejmé, že tu nejsou lidé z Guinessovy knihy, ale co můžeme dělat je, že jim pošleme záběry a veškeré papíry a snad nám rekord uznají,“ řekl moderátor. 

Emmajne se celý život věnuje fitness. Začínala ale s atletikou a chtěla se pak stát závodnicí na koni, její trenér ale vždy vyzdvihoval její sílu, což ji motivovalo, aby cvičila především to.

Připustila ale, že drcení melounů bylo tak trochu mimo její tréninkový plán. I přes to si tuto činnost zamilovala. „Je to skvělý způsob, jak ukázat, jak silná může žena být,“ vysvětlila a dodala, že jí v drcení pomáhá trénink z jízd na koni, kde svá stehna zpevnila. 

Video  Žena se pokusila zlomit světový rekord.  - ITW News
Video se připravuje ...

 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi