Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Český řidič se na dálnici porval s Polákem: Bitka baví internet

Autor: ČTK, rix - 
22. června 2021
15:13

Již více než půldruhého milionu zhlédnutí během pár dnů zaznamenal na internetu záznam rvačky českého řidiče s motorkářem, který se jej pokusil předjet před pokladnou pro placení mýtného na dálnici na jihu Polska. Video původně zveřejnila organizace bojující proti hulvátství na silnicích, ale dnes se dostalo i do celostátní televize.

"Vyměňují si údery pěstmi, kopou se, převracejí motocykl - takové scény před mýtnicí na dolnoslezském úseku dálnice A4 zaznamenala kamera v jednom autě. Rvačku ukončil až další řidič. Policie se incidentem dosud nezabývá," uvedla televize TVN 24.

Událost se stala podle stanice v neděli 20. června u mýtnice u obce Karwiany u Vratislavi. Na záznamu jsou vidět auta stojící před mýtnicí. Před řidiče vozu s českou poznávací značkou se pokouší vecpat motorkář, ale automobilista mu to znemožní. Motorkář v reakci bouchne do okna auta a kopne do vozu.

Jeho řidič vystoupí z auta, cosi říká motorkáři a praští do motocyklu. Následné strkání přeroste ve rvačku, při které padají rány pěstí a kopance, než rvačku přeruší další řidič. Záznam sice další dění nezachytil, nicméně podle stanice se spor podařilo zmírnit natolik, že se každý vydal svou cestou.

TVN 24 požádala o komentář policii, ale dozvěděla se, že ta kvůli rvačce dosud nedostala žádné oznámení.

bcase ( 22. června 2021 21:35 )

To mne pobavilo, diky: "nevládnul bys i logiku první pomoci u jako první,ho" tady ti chybi 'z' a naskakuji samy carky samy od sebe ... dale pak pusté" krajině ... samovolne se objevuji uvozovky ..., pred nebo se nepise carka .... "evidentne si" se pise "evidentne jsi". Je videt ze nekdo ovlada Sanskript lepe nez ja Svahilstinu

bcase ( 22. června 2021 20:00 )

On nikdo nepotreboval pomoc , vyridili si to, rici VW i kdyz si tak uplne nezacal holt natrfil na agresora i mimo motorky a ten co to tocil, to dle meho netocil umyslne jako hyena co zastavi, vytahne mobil, bezi k nehode. Dle meho to byl vytazek zaznamu s palubni kamery. Ale souhlasim, ze publikovani bylo na jeho rozhodnuti, dneska jsou vsichni nemocni a postizeni a pro lajky publikuji cokoliv.

bcase ( 22. června 2021 19:49 )

Vycistete si oci a podivejte se jeste jednou na to video. O ridici dodavky tady vubec neni rec, Prase motorkar predjizdi zprava, cpe se a predbiha zprava u mytne brany. Kdyz si to borec ve VW aute nenecha libit a popojizdi a zuzuje mi prostor, motorkar mu kope nejprve z boku a pak zezadu do auta. To byl impulz, proc majitel vozidla vybiha ven a se podivat co je to za vymatlaneho hnupa s kravsky velko motorkou co neodhadnul sve moznosti. Holt se s tim nikdy nesetkal, pac staci chytnout motorkare za ruku a trhnout, cela motorka jde k zemi pac to 400 kg monstrum naklonene na jedne noze neudrzi. POhuzel k jeho smule narazil na nekoho kdo uz se nekdy pral a zna lividacni praktiky, tedy udery kolenem nebo chodidlem do hlavy. Ale clovek jedn aimpulzivne a nasrane a co by kdyby se pak resi vklidu od pocitace.

zdenekksevratiI ( 22. června 2021 18:21 )

Kriplové oba dva

bcase ( 22. června 2021 17:20 )

Evidentne nebyl cas sundat helmu, coz bylo k vyhode motorkare, mlatit pesti do helmy neni nic prijemneho, holt obtloustlej chlapik mel smulu, podle opakovanych kopu do obliceje s prdrzenim hlavy za temeno je videt, ze uz to nekdy delal, pac to nebyla placana nebo strkana ci nepresne rany pesti, ale cil tvrde dostat borce na kolena a kopat do hlavy. Ja byt tim borcem, tak zustanu lezet na zemi s bolestmi hlavy, pocitem zvraceni, zavolaji sanitu, policii a pokud na to kouknout experti (polsti asi ne), rekl bych, ze by z toho vysel dobre a se slusnym pravnikem by na odskodnem motorkar prodelal motorku

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání